Egyéb kategória

Gazdagok és szépek, na meg az illuminátus rend tagjai: az összeesküvés-elméletek a sztárvilágot sem kímélik

A padlás nemcsak ígéretekkel van tele, hanem összeesküvés-elméletekkel is. A Nyugaton különösen népszerű illuminátus rend hívei például úgy gondolják, a háttérhatalom a celebvilágot felhasználva próbál minket irányítani. De kik azok a hírességek, akiket azzal gyanúsítanak néhányan, hogy az illuminátus rend tagjai, és mi alapján jutnak néhányan ilyen következtetésekre? Bár a teória hívei véresen komolyan gondolják a dolgot, mi most összeszedtük a legszórakoztatóbb érveiket.

vous - 2017.11.08.
Gazdagok és szépek, na meg az illuminátus rend tagjai: az összeesküvés-elméletek a sztárvilágot sem kímélik

Az illuminátus összeesküvés-elmélet szerint a 18. században alakult egy titkos és zárt hatalmi kör, ami a világ erőforrásai felett rendelkezve a háttérből irányítja a Földön élő több milliárd ember életét. Céljuk az új világrend létrehozása, amelyet hat pontban foglalnak össze:

  1. A fennálló kormányzatok megdöntése.
  2. A magántulajdon eltörlése.
  3. Az öröklési rend megszüntetése.
  4. A patriotizmus felszámolása.
  5. A vallások megszüntetése.
  6. A házasság intézményének eltörlése.

Mindezek érdekében állítólag folyamatos agymosás és manipuláció áldozatai vagyunk, az ellenünk felhasznált eszközök egyike pedig nem más, mint a celebvilág. Merthogy a sztárok is nyakig benne vannak a buliban…

Az illuminátusok állítólag minden hírességet megkörnyékeznek, a sztárok pedig két csoportra oszthatók a megkeresésre adott reakciójuk alapján:

  • az engedelmeskedőkre – akik az illuminátus felsővezetőknek engedelmeskedve, bábként áramoltatják a tőkét a szórakoztatóiparban
  • és a lázadókra – akik nem hódolnak be az illuminátus vezetőknek, de az ellenállásuk nem marad megtorlás nélkül: ők azok, akik „rejtélyes halált” halnak.

Lázadóként emlegetik például 2Pacot, Michael Jacksont és Marilyn Monroe-t is – azaz az összes olyan celebet, aki máig tisztázatlan körülmények közt hunyt el.

Engedelmeskedőként pedig olyan nagy neveket emlegetnek, mint például…

Lady Gaga

Láttátok, hogy nézett ki korábban, nem?

1. Ez a nő egyszer tetőtől talpig húsba öltözött. Ez sátáni.

2. Ez a nő nem egyszer művérrel operált a színpadon. Ez szintén sátáni.

3. A Born This Way című klip tele volt háromszögekkel – és semmi sem kiáltja olyan hangosan azt a szót, hogy S-Á-T-Á-N-I-I-I-I-I, mint néhány háromszög…

4. Az idei superbowlos fellépésén Gaga egy vállrésznél erőteljesen kitömött bodyt viselt, ami ki nem találnátok, mit formáz: egy HÁROMSZÖGET. 

Forrás:
Youtube

Beyoncé és Jay Z

A sztárpárnál valószínűleg senki nem került többször az illuminátus vádak kereszttüzébe: nem elég, hogy a konteóhívők egy része meg van róla győződve, hogy közük van az illuminátusokhoz, sokan azt gondolják, maga Beyoncé és Jay-Z áll a rend hatalmi piramisának csúcsán. Hogy milyen érvek szólnak az állítás mellett?

1. Jay-Z a kilencvenes években nem várt sebességgel robbant be a köztudatba: kiadott albumai sorra platinalemezek lettek. Ilyen méretű sikert földi halandó nem érhet el egy felsőbb hatalom segítsége nélkül.

2. Jay-Z egyik vállalkozásának, a Roc Nation kiadónak a jele két magasba emelt tenyér, ami szerintem deltoidot háromszöget formáz a hüvelyk- és a mutatóujjaknál összeérintve. Ez a jel állítólag egy határozott utalás az illuminátusok ősi szimbólumára, a háromszögben helyet kapó mindent látó szemre.

3. Amikor Beyoncé a Superbowl fellépője volt, férjéhez hasonlóan ő is a magasba emelte a tenyerét, hogy háromszöget formázzon a hüvelyk- és mutatóujjaival. Ezt még véletlenül sem azért tette, mert bármi köze lenne a Roc Nation kiadóhoz, hanem azért, mert ő maga is a rend tagja.

Forrás:
Youtube

4. A pár első közös gyermekének, Blue Ivynak a neve visszafelé olvasva Eulb Ivy, ami latinul azt jelenti: Lucifer lánya.

5. És ha már a visszafelé dolgoknál járunk: ha az énekesnő Single Ladies című slágerét visszafelé játsszák le, akkor állítólag azt hallhatjuk: The world will bow to me, people's tears will fall – azaz a világ letérdel majd előttem, az emberek könnyei hullanak majd.

Fura: én is meghallgattam visszafelé, de csak valami ilyesmit hallottam ki belőle: eskja nwkoe npkuikj rnam enrbhebj fmen. De biztos velem van a baj.

Taylor Swift

Mindössze két érv szól mellette, de mind a kettő nagyon erős:

1. Mégis hogy a fenébe válhatna egy pennsylvaniai kisváros, Reading szürke kisegere az utóbbi 25 év egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb popzenei előadójává? Ne hagyjátok, hogy Taylor elhitesse veletek, a siker tehetség, szorgalom, kitartás és egy kis szerencse kérdése. Itt a napnál világosabb, hogy a siker mögött egyetlen dolog áll: az illuminátusok.

Forrás:
Youtube

2. Taylor több videoklipjében is szerepet kap a tűz, ami – ahogy azt már nyilván kitaláltátok – a pokol tüzét, ezáltal a Sátánhoz való tartozást jelzi.

A Bad Blood című klip végén például lángba borul London, ez pedig tudjátok, mit jelent: jön a világvége.

Ajánlott cikkek