Egyéb kategória

Csak szólok: Drake Birkin táskákat gyűjt azért, hogy egy napon élete párjának ajándékozhassa a kollekciót

Nők millióinak kedvence, Drake, a srámos rapper olyat lengetett be egy interjúban, amire senki nem volt felkészülve: a sztár azt állítja, Birkin táskákat gyűjt, és a kollekciót egy napon élete párjának fogja ajándékozni.

vous - 2017.11.11.
Csak szólok: Drake Birkin táskákat gyűjt azért, hogy egy napon élete párjának ajándékozhassa a kollekciót

"Nagy rajongója vagyok a Hermès Birkin táskáinak. Nagyon kevés olyan dolog – mármint kézzel fogható dolog – van ezen a világon, ami megőrzi az értékét, esetleg felértékelődik az idő múlásával." – árulta el a rapper egy interjúban a The Hollywood Reporternek.

"Úgyhogy elkezdtem Birkin táskákat gyűjteni annak a nőnek, akivel majd le szeretném élni az életemet, szóval egy ponton elég komoly Hermès kollekciót fogok tudni felajánlani valakinek."

Objektum doboz

Ha valaki nem lenne képben, akkor egy pár szavas gyorstalpalót had tartsak:

a világ legdrágább táskájáról beszélünk, aminek az ára 12 millió forint körül kezdődik, de akár a 60 milliót is elérheti, ha egy különlegesebb darabról – például a 242 apró gyémánttal díszített korokodilbőr változatról – van szó.

A használt, vintage darabok természetesen olcsóbbak:

ezekhez már 3 millió forintért hozzájuthatunk a designer "turkálókban" és az aukciós portálokon. Akinek viszont új modellre fáj a foga, annak egy hat éves várólistára kell feliratkoznia…

Szóval ez az a táska, amiből egyet megszerezni is elég nagy dolog, nemhogy "gyűjtögetni"…

Nekem csak pár kérdésem van:

  1. Hol van az az "egy pont", ahol Drake majd felajánlja ezt a bizonyos táska kollekciót annak a bizonyos hölgynek? Ez a házassággal jön el? Élettársi kapcsolat vagy sima mezei járás esetén nincs táska? Vagy hogy van ez?
  2.  Mi van, ha Drake leendő szerelme nem Birkin rajongó, hanem mondjuk a Balenciaga "City Classic" névre hallgató táskájáért él-hal?
  3.  Mi van, ha Drake leendő szerelme nagy ívben sz*rik a designer táskákra, úgy általában?
  4. Drake mennyire lehet komplexusos egy egytől-tízig terjedő skálán, ha úgy érezte, ezt érdemes belengetnie a hölgyek előtt?
  5. Vajon melyik rapper lesz az, aki majd emelni akarja a tétet, és megpróbál rákontrázni erre? (Nyugi, ezt nem kérdeztem komolyan, hisz úgyis tudjuk, hogy Kanye West.)
Ajánlott cikkek