Egyéb kategória

Attól még, hogy kint hideg van, ne hagyjátok kihűlni a kapcsolatotokat! – tuti tippek pároknak

Szép és jó, ha boldog kapcsolatban él az ember, főleg akkor, ha már hosszú ideje együtt vagytok az Igazival. Ám arra azért nem árt odafigyelni, hogy a rohanó hétköznapok mellett is szakítsatok időt egymásra, és persze a kapcsolatotokra. De mit lehet tenni annak érdekében, hogy ne múljon el a kezdeni varázs?

vous - 2017.11.11.
Attól még, hogy kint hideg van, ne hagyjátok kihűlni a kapcsolatotokat!  – tuti tippek pároknak

Ha egy mondatban kellene válaszolnom a millió dolláros kérdésre, hogy hogyan őrizzétek meg azt a bizonyos kezdeti fellángolást a kapcsolat későbbi fázisaiban is, akkor azt mondanám:

Randizzatok! Sokat, gyakran. Csakúgy, mint a legelején…

Mert szerintem ha két ember tényleg szereti egymást, akkor nincs olyan, hogy egy idő után kihűl a kapcsolat. Feltéve persze, ha tesztek azért, hogy megmaradjon a kezdeti tűz, hogyha a rózsaszín köd után sem veszitek természetesnek a másikat. De most nem szerelmi bölcsességekről lesz szó, sokkal inkább olyan randitippekről, amik segítenek, hogy kicsit felturbózzátok a kapcsolatot – vagy pedig, hogy fenntartsátok az izgalmat, nézőpont kérdése a dolog.Szóval hajrá, randizásra fel!

Forrás:
iStock.com

Vissza az alapokhoz

Sokszor előfordul, hogy a kapcsolat azért laposodik el, mert egyszerűen nincs közös program a tévézésen kívül. De ha állandóan otthon ültök, és melegítőben flangáltok a másik előtt, akkor nem csoda, ha előbb-utóbb már nem a dögös pasit látjátok a szerelmetekben. Elismerem, a meló mellett nem  könnyű programokat szervezni, de egy közös vacsorakészítés nem sok idő, és hatalmas élmény lehet! Vegyetek fel egy szép ruhát, miközben készül az étel, és a vacsi után pohár borral, és pár izgalmas játékkal is ünnepeljétek meg a szerelmeteket.. Jól hangzik, ugye?

A komfortzónán túl

A közös programok nemcsak akkor működnek, ha a jól bevált helyszíneknél maradtok: ha igazán merészek vagytok, akkor vágjatok bele valami teljesen új dologba! Például menjetek el együtt sportolni, színházba vagy kezdjetek el nyelvet tanulni! Igazából maga a program teljesen mindegy, hiszen az a fontos, hogy mindkettőtök szívéhez közel álljon az adott dolog, így az új tapasztalatok garantáltan még jobban összekovácsolnak benneteket. Plusz tipp: készítsetek bakancslistát a közösen megvalósítandó célokról, motivációként.

Forrás:
unsplash.com

Irány a szabad!

Ősszel a legjobb kirándulni, akkor miért ne mozdulnátok ki a pasitokkal is? Menjetek el sétálgatni, fedezzétek fel a közeli erdőket, vagy vegyetek ki egy szabadnapot és irány egy wellnesshotel!  Akár még útinaplót is írhattok, fényképekkel, gondolatokkal, hiszen milyen jó lesz visszanézni majd évek múlva!  A lényeg, hogy ameddig együtt vagytok, csak egymásra figyeljetek: legjobb, ha a telefont a táska aljára süllyesztitek!

Végülis, az a Insta sztorik tudnak várni egy pár óráig, de az együtt töltött időt nem pótolja semmi…

Apró kis titkok…

Végül pedig, egy olyan tippet hoztam nektek, amihez még ki sem kell mozdulnotok a lakásból: meséljetek egymásnak gyerekkori sztorikat, vicces vagy épp kínos történeteket, vagy kérdezzetek egymástól olyat, amit eddig nem mertetek! Én például imádom, amikor a pasimmal elalvás előtt órákig beszélgetünk, sokszor lényegtelen dolgokról, amolyan "felelsz vagy mersz" homemade verzió, amikor az őszinteségen van a hangsúly. Ilyenkor olyan, mintha egy teljesen új oldalát ismerném meg, amibe újra és újra beleszeretek.

Szóval szerintem a legfontosabb, hogy együtt töltsetek egy kis időt, problémáktól mentesen. Meneküljetek el a hétköznapok elől, kapcsolódjatok ki, hogy a lényegre tudjatok koncentrálni:

arra, hogy szeretitek egymást, és jól érzitek magatokat a másikkal. Mert egyedül ez az, ami számít.

szerelem randi párkapcsolat

„A szerelem nem azt jelenti, hogy minden tökéletes, hanem hogy úgy döntötök, együtt legyőzhetetlenek vagytok”

A szerelemről csak két esetben szoktunk beszélni: a kezdeti, boldog fázisról, amikor még minden olyan új és szép, amikor rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélitek a világot. Vagy pedig arról, amikor elmúlnak az érzések, valamiért kihűl az egész, vagy egyszerűen csak véget ér. Na de mi van a kettő között, a „való életben”?

Ajánlott cikkek