Minőség csokoládé

A minőség menőség: 5 fontos alapanyag a konyhában, amire jobb kicsit többet áldozni

Mindenki szeretné a legjobb, legfinomabb alapanyagokat választani, aztán a polc előtt, látva az árakat nem feltétlenül a legdrágább dolgok landolnak a kosarunkban. De van néhány olyan alapétel, amire tényleg megéri kicsit többet áldozni – mindegyik meghálálja!

Csokoládé

Ha csokit használunk a konyhában, akkor biztos, hogy valami kényeztető finomságot készítünk, és egyáltalán nem mindegy, milyen csokit használunk. A tortabevonó nem csoki, nem véletlenül nevezik így, hiszen összetételéből fakadóan nem érdemli ki a csokoládé nevet.

Nem kell természetesen a legfinomabb belga vagy svájci csoki egy desszertbe,

de a kakaótartalmat érdemes megnézni vásárláskor, és az biztos, hogy a minőségibb csokik nem a legolcsóbbak, viszont így sokkal finomabb, csokisabb lesz a desszertünk vagy forró csokink.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos