Egyéb kategória

Jaj, NE! Visszatér a 2000-es évek kedvence, a hónaljtáska

Tiszta Szex és New York! Ha van olyan pillanat, amikor ez a mondat „szitokszóvá” válik, akkor az ez. Visszatér ugyanis a 2000-es évek egyik legnagyobb trendje: a hónaljtáska.

vous - 2017.11.12.
Jaj, NE! Visszatér a 2000-es évek kedvence, a hónaljtáska

Tudjátok, ez az a kiegészítő, aminek nagyjából semmi értelme nincsen. Vagyis van – ha rendeltetésszerűen tudjuk használni. Azaz nagyjából egy telefont, egy kisebb méretű pénztárcát (ilyen létezik?), néhány sminkcuccot, zsebkendőt és a kulcscsomónkat rejtjük el benne. Azt hiszem, a fenti leírásból is jól látszik, hogy az esetek kis százalékában használható csak, hétköznapi viseletre pedig teljesen alkalmatlan.

Mégis imádtuk.

Akkor.

Mert fiatalok voltunk, és bohók, és nem láttuk be, hogy ez a táska mindenhogy teljesen hülyén néz ki. Kivéve akkor, ha Carrie Bradshaw viseli, de mint tudjuk, ő csak a filmekben létezik. (Na jó, talán egyvalaki hasonlít rá nagyon Magyarországon.) Képzeljétek csak magatok elé a következő téli szettet:

  • hegyes orrú cipő
  • trapézfarmer vastag övvel
  • pufikabát
  • ezüst fülbevaló
  • hónaljtáska

Ugye, ugye?

A VOUS-lányokat is teljesen meglepte a nagy visszatérő. Gyorsan el is mondták, miért NEM hiányzik nekik ez a darab.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Mojzi szerint kényelmetlen és egy pillanatig sem praktikus:

„Képtelen lennék bármi pozitívat írni róla. Kényelmetlen, megőrültem, hogy mindig le kellett venni, ha ki akartam venni belőle valamit, valljuk be, nyáron különösen szar volt viselni vékony pántos felsővel, és télen kabáttal.

Ja, és semmi sem fért el benne. Kinek hiányzik???”

Nórit, aki stylistként is végzett, inkább emiatt izgatja a dolog, de amúgy…

„Ha valami izgalmas formában, megújulva térne vissza, én szívesen szemügyre venném, bár hordani soha többet nem hordanám. Egyszer elég volt, visszagondolni is rossz!”

Molnár Viola Mittersisters táska újrahasznosítás

Ahol nem csak egy szuper táskával lettem gazdagabb: újrahasznosító workshopon jártam a Mittersisters műhelyében

Azt mondják, ami számodra szemét, az valaki másnak kincs lehet. A Mittersisters rendhagyó workshopja után viszont már úgy gondolom: ami eddig szemét volt a szemedben, azt akár kinccsé is varázsolhatod. Táskakészítő workshopon jártam, de nem is akármilyenen: olyanon, ahol újrahasznosíthattam egy nem hordott bőrszoknyámat – írja szerkesztőnk, Viola.

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek