Egyéb kategória

Bella és Gigi Hadid unokatestvérére MUSZÁJ odafigyelni

Senki nem vitatkozik arról, hogy Gigi és Bella, a Hadid nővérek jelenleg az üzleti élet egyik legsikeresebb modelljei. Tehetségesek, szépek, és tulajdonképpen eddigi pályafutásuk során bicskanyitogató tetteik sem voltak – mondhatni szimpatikusak. Van a családjukban még egy szintén gyönyörű és rendkívül megkapó modell, az unokatesvérük, Joann van den Herik. 

vous - 2017.11.15.
Bella és Gigi Hadid unokatestvérére MUSZÁJ odafigyelni

A 18 éves Joann van den Herik holland származású plus size modell, és Bella és Gigi Hadid unokatestvére. A 18 éves lány Instagramja alapján úgy tűnik, ő lehet a holland Ashley Graham, hiszen képei alatt sokszor hagy olyan üzeneteket, amik a pozitív testkép kialakításában segíthetik a nőket. 

Féltem feltölteni ezt a képet, és éppen ezért töltöttem fel mégis. Meg akartam nektek mutatni, hogy én sem vagyok tökéletes. Vannak striáim, van rajtam hús. Nem akarom elrejteni a 'csúnya' oldalamat, meg akarom mutatni, hogy elfogadtam magam…

Objektum doboz

– írja Joann, majd azzal folytatja, hogy nem az a lényeg, hogy kockás hasatok vagy nullás méretetek legyen – mennyire igaza van! Szóval a holland Hadid uncsitesóra érdemes odafigyelni, mert nem csak gyönyörű. Mutatunk róla és híresebb rokonairól pár képet!

Objektum doboz

gigi hadid sminknélkül

Hamupipőke a diszkóban: Gigi Hadid álomszép szettben ünnepelte húga születésnapját

Bella Hadid a napokban ünnepelte nagykorúságát, 21 éves lett a gyönyörű modell. Ahogy az lenni szokott, a híres modellek nem otthon ünneplik születésnapjukat, hanem egy hatalmas parádé keretein belül testvérével, Gigivel.

Ezzel a képpel Bellát köszöntötte fel születésnapja alkalmából 

Objektum doboz

„Boldog ölelések”

Objektum doboz

A nagynénivel – Bella és Gigi édesanyjával, Yolandával

Objektum doboz

Ajánlott cikkek