Egyéb kategória

Novemberi horoszkóp: feszültség és hatalmas belső átalakulások várnak rátok!

A Mars október 22-én lépett be a Mérleg jegyébe, és december 9-ig itt lesz. A Mars jelöli a képességet az önálló cselekvésre, amit másoktól függetlenül is képesek vagyunk csinálni. A vágyaink természetét is jelöli, és azt, ahogyan azt meg akarjuk szerezni. 

vous - 2017.11.16.
Novemberi horoszkóp: feszültség és hatalmas belső átalakulások várnak rátok!

A Mérleg jegyében megvan a vágy az együttműködésre, a partnerségre, azonban eléggé összeegyeztethetetlen a Mars természetével, aki független szeretne maradni. A Mars itt rangvesztésben van, vagyis veszít erejéből.

Veszít az egyén a saját akaratából, lendületéből, és a saját erejét határozatlansága miatt hajlamos mások céljainak alárendelni – amit mások akár tudatosan ki is használhatnak – ahelyett, hogy haladna a saját útján.

horoszkóp

A nagy horoszkópcikk – minden, amit tudni akartatok a csillagjegyetekről! 

Ha valami, az asztrológia bizony az a téma, ami sok emberből heves érzelmeket vált ki: a csillagjegyekkel foglalkozó tudományt vagy imádni vagy utálni lehet, arany középút nincs. Ha ti azonban szívesen olvasgattok és tudtok meg érdekességeket a horoszkópotokról, jó helyen jártok – ebben a cikkben kiderül, kinek mit rejtenek a csillagok! 

Ehhez az kell, hogy meg tudja fogalmazni, milyen erőforrásokra, segítségre van szüksége, milyen támogatást vár el másoktól, miközben önállósága nem sérül.

Itt a lecke az, hogy megtanuljunk határozottan nemet mondani, kiállni magunkért,

ha egyensúlytalanságot érzünk, továbbá nem másoktól várni a megoldást, vagy mások megerősítésére várni, hanem bátran elindulni a valós céljaink felé. Helyükön kell kezelni saját és mások vágyait, rendezni kell saját marsikus energiáinkat.

El kell hinni, hogy egyedül is képesek vagyunk vágyaink elérésére. Ahogy elindulunk, és tudjuk, mit akarunk (vagyis ne mások tudják jobban, nekünk mi a jó), mások támogatása, megerősítése azonnal érkezik.

A cikk folytatását elolvashatjátok a blogomon, ide kattintva.

Ajánlott cikkek