Egyéb kategória

Izmok és pénz: ettől lesz vonzó egy férfi a nők szerint

Nagyon nehéz arra a kérdésre válaszolni, hogy mitől lesz vonzó számunkra egy férfi. Általában az összhatás dönt, és nem egy-egy tulajdonság, főleg nem egy tulajdon. Egy kutatás szerint viszont nagyon is a többi két jellemző, ami vonz minket egy férfihez. 

vous - 2017.11.16.
Izmok és pénz: ettől lesz vonzó egy férfi a nők szerint

A Coventry és az Aberystwyth Egyetemen dolgozó tudósok elemezték a TubeCrush weboldal adatait, ahová a felhasználók szerintük jóképű londoni férfiak fotóit tölthették fel. A képekre szavazni lehetett lájkgombbal vagy „nem ez én esetem”-gombbal. Ezekből az adatokból állapították meg, hogy mitől lesz egy nő számára vonzó egy férfi. 

A kutatás eredménye nagyjából két szóval le is írható: pénz és izom.

A tesztben részt vevő nőknek és homoszexuális férfiaknak leginkább a kidolgozott testfelépítés, valamint a jólét szimbólumai, mint egy csúcskategóriás telefon vagy egy márkás óra volt a legvonzóbb. Ez azért egy kicsit szomorú. A tanulmány arra is rámutat, hogy nagyon kevés felhasználót vonzottak a férfiasság „értelmesebb” ábrázolásai, mint például az apaság. 

Favágószexuális pasik: tényleg ők jelentik a visszatérést az „igazi férfiassághoz”?

„Nagyon szexi, ha egy pasinak rendben van a lába” – mindent a szőke hercegekről

Ki mernétek mondani, mi számít igazán egy fiúban? Mi az, amire úgy igazán felfigyeltek? A kedves, vicces, megértőt már ellőtték sokan, ezeket nem ér mondani – unalmas. Lehet extra kívánságotok is: miben, mivel, hogyan érkezzen a szőke herceg? Mert tudom, hogy van, mindenkinek van, csak sokan nem merik kimondani, mert az ősi mondás szerint a „külső nem számít”.

Messzemenő következtetéseket ebből nem érdemes levonni, inkább csak elgondolkodtató az eredmény.

Mit gondoltok? Kevésbé tartanátok vonzónak egy férfit, mert egy Nokia 3210-est nyomkod a metrón?

Ajánlott cikkek