Egyéb kategória

Jude Law és Johnny Depp együtt: itt a Legendás állatok és megfigyelésük második részének posztere

Érkezett infó a Legendás állatok és megfigyelésük című film második részéről. Megvan az alcím, a bemutató időpontja és kaptunk egy fotót is, amely sokkal árulkodóbb, mint elsőre tűnik. 

vous - 2017.11.17.
Jude Law és Johnny Depp együtt: itt a Legendás állatok és megfigyelésük második részének posztere

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Legendás állatok és megfigyelésük: Grindelwald bűnei)  – ezt a nevet kapta a nálunk Legendás állatok és megfigyelésük címen futó Harry Potter spin off második része. 

Alább láthatjátok az első posztert a filmhez, amelynek bal szélén feltűnik a fiatal Dumbledore-t alakító Jude Law is. Érdemes jobb szélen is körülnéznetek: Johnny Depp mint Gellert Grindelwald figyel nagyon gonoszan. 

A készülő filmben megismerhetjük Dumbledore-t, még mielőtt a Roxfort igazgatója lesz, de ami ennél is izgalmasabb, hogy így Jude Law (mint fiatal Dumbledore) és Johnny Depp (mint Gellert Grindelwald) talán közelebbi kapcsolatba is kerülhet a vásznon… Értitek?!

Forrás:
Warner Bross.

A film rendezője, David Yates így nyilatkozott Jude Law-ról:

Jude Law egy hihetetlenül tehetséges színész, akinek a munkáját már régóta csodáltam, és alig várom, hogy végre együtt dolgozhassak vele.

Mi is nagyon várjuk, hogy láthassuk az új részt, amire azonban még várni kell egy kicsit. A film hivatalos premierje: 2018. november 16.  

Objektum doboz

Ajánlott cikkek