Egyéb kategória

Eltorzult fejjel nézte Pink Christina Aguilera elődását az AMA-gálán

A 2017-es AMA-gálán Christina Aguilera Whitney Houston előtt tisztelgett, ugyanis a Több mint testőr című film már 25 éves. Xtina Whitney-dalokat énekelt, az előadása azonban nem mindenkinek tetszett.

vous - 2017.11.20.
Eltorzult fejjel nézte Pink Christina Aguilera elődását az AMA-gálán

Több külföldi lap is lehozta Pink furcsa arckifejezését Christina Aguilera előadása közben. Xtina Whitney Houston emléke előtt tisztelgett, amikor egy bootleget énekelt a legendás énekesnő dalaiból. Előadása alatt több híresség arcát is nagytotálban mutatták, leginkább Pinkét. 

Nos, ha csak az alábbi képet nézzük, valóban úgy tűnhet, mintha az énekesnőnek nem tetszene, amit lát és hall…

Forrás:
youtube.com

Azt biztos, hogy a két híresség soha nem volt BFF, viszont ha megnézitek a teljes felvételt Xtina előadásáról jól látható, hogy Pink végig rendkívül átszellemülve élvezi a produkciót – a végén mosolyog és elismerően tapsol is. DE!

Objektum doboz

Christina Aguilera előadása a twitterezőnek valóban nem nyerte el a tetszését. Szerintük az énekesnő „túldíszítette” a dalt, és bőven akadt volna tehetségesebb előadó, aki méltó emléket állíthatott volna az öt éve elhunyt Whitney Houstonnak. 

„Whitney Houston, mikor a mennyországból nézi, mit csinál Christina Aguilera”

Objektum doboz

„Christina… baby, mit csinálsz? Whitney kísérteni fog ezért ma este!”

Objektum doboz

„Én, miközben hallgatom Christina Aguilerát most…”

Objektum doboz

ama2017

Az American Music Awards legütősebb vörös szőnyeges szettjei

Mondhatni egy szín és egy előadó uralta a magyar idő szerint november 20-án hétfő hajnalban megrendezett American Music Awards-gálát. Mutatjuk a fellépőket és a legvagányabb vörös szőnyeges szetteket.

Ajánlott cikkek