Cravings

10 színész, aki meghódította a filmvásznat és már a konyhát is

Főzni mindenki tud, ahogyan a focihoz és a politikához is nyilván mindenki ért. A kérdés már csak az, hogyan teszik. A most következő színészek a filmvásznon már bizonyítottak, de azt tudtátok, hogy konyhában is jeleskednek? Ezt pedig saját receptkönyveikkel „be is bizonyítják” – ha a-tól z-ig kitanulták a gasztroszakmát, ha nem!

Sokan közülük persze nagy valószínűséggel csak nevüket és arcukat adták ezekhez a könyvekhez – maximum rábólintottak a receptekre, amik bekerültek a könyvbe. Félreértés ne essék, nem ítélem el őket emiatt, sőt.

Egy-egy könyvet lehet, hogy be is szerzek majd ezek közül,

hiszen attól még – ha nem pont azért, mert nem teljesen a sajátjuk – igazán jó kis receptkönyvnek tűnnek. A teljesség igénye nélkül következzenek tehát azok a sztárok, akiknek jelent már meg receptkönyvük. Van közöttük olyan, akinek már több is!

Hírességek receptkönyvei
Hírességek receptkönyvei
Forrás:
Vous

Gwyneth Paltrow: It's all easy, My father's daughter, It's all good Stanley Tucci: The Tucci cookbook Sophia Loren: Recipes and memoires Freddie Prinze Jr.: Back to the kitchen Sarah Michelle Gellar: Stirring up fun with food Eva Longoria: Eva's kitchen Chrissy Teigen: Cravings