Egyéb kategória

Horoszkóp: eljött az idő, hogy céljaink és jövőnk tekintetében tisztábban lássunk

November 22-én a Nap átlépett a Nyilas jelébe. Ezzel eggyel kevesebbre nőtt a Skorpió jegyében haladó planéták száma. Nagyon ne éljük bele magunkat, mivel a Nyilas jelét uraló Jupiter továbbra is a Skorpió jelében jár. Emlékeztetve minket arra, hogy a jövőnk és a múltunk összefonódik.

vous - 2017.11.25.
Horoszkóp: eljött az idő, hogy céljaink és jövőnk tekintetében tisztábban lássunk

A Nyilas a haladás, a meghaladás jegye. A Nap jegyváltásával ténylegesen nagyot léphetünk előre azokban az ügyekben, amelyekben nem tudtunk, akármennyire is szerettünk volna. Eljött az idő, hogy céljaink és jövőnk tekintetében tisztábban lássunk.

Terveket, meg nem valósult ideákat, bármit, amiben hittünk vagy hinni akartunk makacsul – lehet az egy szebb jövő, egy jól csengő pozíció, egy lottóötös stb. –, el kell engednünk a haladás, a fejlődés érdekében.

Nincs tovább. Különösen nagy szükség lehet erre, ha hosszabb ideje rekedtünk meg egy adott életterületen, például munka, egzisztencia, kapcsolatok, satöbbi. Az az életterület érintett, amelyik ház a Nyilas jegyében van, illetve a vele szemben lévő házra is hat.

A Szaturnusz legfontosabb három hete jön.

Itt kell tudatosítani mindazt, amit az elmúlt 2-3 évben megtanultunk magunkról, a hitünkről, önmagunkról és a világban megjelenő ellentétekről. Egy nagy belső szellemi fejlődés végén járunk, ahol a célegyenesben vagyunk, minden esélyünk meglehet, hogy még nagyobb rálátást nyerjünk eddigi életünkre, a gondolkodási módunkat tágítsuk, igazítsuk, és az eddig megszokott lehetőségeken túl is képesek legyünk látni és új célok irányába elmozdulni.

A cikk folytatását a blogomon olvashatjátok >>> Kattintsatok ide!

nyilas

15 érdekesség a Nyilas jegyről, amit eddig nem tudtatok

Egy Nyilasnak mindig tudnia kell, hogy éppen hová tart. Ezért célokra, ideákra mindig szüksége van. Közlékenyek, nyersen őszinték, kalandorok és általában hódító vágyakkal rendelkeznek. Viharos időkben is képesek kikacsintani a borús felhők mögül, mivel örök optimisták és szentül hiszik, hogy a külső események hatására a helyzet pozitív irányba fordul.

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek