Egyéb kategória

Ki mondta, hogy a hidegben nem lehettek stílusosak? – 8 szövetkabát minden alkalomra

A hideg időben sok mindent lehet utálni, ám ha van egy dolog, ami miatt megéri az egész szenvedés, akkor szerintem az a kabát, pontosabban a szövetkabát. Na de felmerül a kérdés: hogyan válasszunk olyan darabot, ami nemcsak időtálló, de stílusos is?

vous - 2020.09.29.
Ki mondta, hogy a hidegben nem lehettek stílusosak? – 8 szövetkabát minden alkalomra

Ahogy egyre kevesebbet mutat a hőmérő mutatója reggelente, úgy kerülnek elő a vastagabb kabátok a szekrényből. Ha engem kérdeztek, én már évek óta a szövetkabát megszállott rajongója vagyok, mert szerintem nem véletlen, hogy hosszú idő óta stabilan tartja helyét a divatvilágban: kényelmes, elegáns, nem túl vékony, és (majdnem) mindenhez illik. Feltéve persze, ha jól választotok! 

Persze ez nem mindig olyan egyszerű, hiszen ha bementek egy boltba, legalább tízféle jön szembe veletek. Most mégis arra biztatlak benneteket:

idén merjetek egy kicsit kísérletezni!

Egy csipetnyi elegancia

A klasszikus színek mindig jó döntésnek bizonyulnak, ez idén sem lesz másként. Hiszen a fekete, sötétkék, piros, fehér, szürke vagy barna kabátok egyszerűen sosem mennek ki a divatból. Ráadásul rengeteg ruhához felkaphatjátok, így mindenképp megéri befektetni rájuk. Nézzétek csak!

Objektum doboz

Objektum doboz

Különleges anyagok

A sima, egyszerű szövetkabát egy kis csavarral még divatosabb lesz: válasszatok bátran valamilyen különlegesebb verziót, például bukléból vagy plüsshatású anyagból készültet. Nem elég, hogy egyszerűen jó ránézni, nagyon puha és kényelmes is. Hát kell ennél több indok a vásárláshoz?

Objektum doboz

Objektum doboz

Minta minta hátán

Ha az egyszínű darabokon túl szeretnétek egy-egy izgalmasabb kabátot becsempészni a ruhatáratokba, akkor egy mintás kabátnak mindenképp ott a helye a szekrényetekben! Oké, tény, hogy nem megy mindenhez, de feltűnő, és akár a legegyszerűbb szettet is feldobhatjátok vele. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Színes szerelem

Ha szeretnétek egy kicsit kitűnni a tömegből, és egy kis vidámságot csempésznétek a szürke, borongós hétköznapokba, akkor feltétlenül be kell szereznetek egy színes kabátot! Én eleinte féltem a merészebb színektől, ám idén végre rászántam magam és vettem egy mustársárga darabot. Azt kell mondjam, életem legjobb döntése volt!

Objektum doboz

Objektum doboz

Nektek melyik a kedvencetek?

lány, kabát, tél

Ha a tavalyi pufidzsekiket utáltátok, idén ki fogtok égni… – Kabátmustra hűvösebb időre

Az a helyzet, hogy az utca embere alig ocsúdott fel a nyári szőrös papucsok látványától, máris itt a következő szezon, a legújabb trendekkel, amik garantáltan kiverik a biztosítékot. Habár sokaknál már a – direkt – lyukas pulóverek és a szaggatott farmerek is eléggé extravagáns darabnak számítanak, várjátok ki a végét: az őszi–téli szezonban valószínűleg a műszőrme lesz az új strandpapucs.

Címkék: #divat #kabát #ősz
Ajánlott cikkek