Egyéb kategória

Ezeket a téli ruhadarabokat utáljuk a legjobban

Télen a nappalok rövidebbek lesznek, a szoknyák meg hosszabbak, már akinek van kedve ilyen időjárásban szoknyát venni – csak mert például ez is benne van a top 100 legutáltabb téli ruhadarab listáján. 

vous - 2017.11.27.
Ezeket a téli ruhadarabokat utáljuk a legjobban

Amíg nyáron nem tart öt percnél tovább az öltözködés, addig télen ez is valóságos tortúra: ötven rétegnyi ruhát kell magunkra erőltetni, ha nem akarjuk, hogy jégkockaként érjünk haza, ráadásul ez nemcsak idegesítő, hanem kényelmetlen is. De pontosan melyik az öt legsátánibb ruhadarab? Mutatom!

Harisnya

Most őszintén, létezik ennél gyűlöltebb ruhadarab?! Kényelmetlen, kiszakad, a legvastagabb sem vastag eléggé és garantált benne a felfázás. UTÁLOM.

Takarósál

Arra a sálra gondolok, ami akkora, mint egy lepel és nagyon meleg, szóval praktikus, de nagyon zavaró, hogy valami brutál nagy dolog van a nyakadban. Ezeknél egyébként már csak a divatsálak a rosszabbak, amelyeknek semmi funkciójuk nincs, ellenben mindig feltöltődnek árammal és ráznak.

Sapka

Szintén tök fontos darab, de vele együtt búcsút is lehet inteni a szép hajnak. Ha frissen mosott hajra veszed rá, szállni fog tőle, egyébként pedig rekordidő alatt zsírosítja be a hajat.

sapka

A szükséges rossz? Trendek és vélemények a téli sapkáról

Kezdődhet a sapkamustra – azoknak, akik egyenesen imádják a fejfedőket és azoknak, akik (még) nem hiszik, hogy egy sapka jól is kinézhet.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Kesztyű

Nem lehet velük telefonozni. :(((

Szoknya

Már csak azért is borzalmas, mert kötelező hozzá harisnyát húzni.

Oké, jól néz ki, de kinek van kedve halálra fagyni a mínuszokban?

Ajánlott cikkek