yulia

Szólj a szeretődnek, vigyázzon, mit posztol! – Így bukott le a hűtlen férj az Instagramon

A közösségi média fénykorában tényleg nem marad semmi titokban. SEMMI! Egy megcsalt feleség nyilvánosságra hozta sztoriját, hogyan bukott le hűtlen férje az Instagramon. 

Egy fiatal orosz feleség, Yulia Agranovych teljesen véletlen futott bele a leleplező posztba az Instagramon. 

Nem nyomoztam, sosem kutakodtam a férjem után. Egy teljesen átlagos reggelen, mint egy teljesen átlagos 21. századi nő, az Instagram böngészésével indítottam a napom 

– kezdi történetét Yulia, aki véletlenül tévedt annak a nőnek az adatlapjára, akivel csalta a férje. 

Láttam ezt a nőt, és feltűnt, hogy sok a közös követőnk, így megnéztem részletesebben az adatlapját. A sok „érdekes” fotó között megláttam a férjemét!

Pontosabban egy, a közös hálószobájukból készített fotót a kilátásról. Mikor számonkérte férjét, azzal magyarázta, hogy Yulia távollétében átvíhott pár barátot, és az egyik haverja barátnője készítette a képet... („Jó” duma!

Forrás:
instagram.com

Ha áthívod a haverjaid, ők a nappaliban, esetleg a konyhában tartozkódnak, nem a hálószobában!

– magyarázza Yulia, aki nem hitt a férfinek. Kapcsolatba lépett a másik nővel, aki nem tagadta a viszonyt, sőt, cinikusan annyit választolt, hogy ez nem az ő problémája, és tudott arról is, hogy a férfi házas. Az eset után a hűtlen férfi bevallotta a viszonyt, sőt több másikat is, de azzal védekezett, hogy érzelmileg sosem csalta meg Yuliát. 

Yulia végül beadta a válópert, és sztorijával elment egy orosz hírportálhoz. Elmondása szerint sok nőnek adott erőt a története. 

Nagyon örülök, hogy ez most derült ki, nem amikor már a közös gyermekünket vártam volna. Szerettünk volna gyereket, terveztük a gyermekvállalást. 

UPDATE: Úgy tűnik, Yulia mégsem örült annyira, hogy sztoriját szerte a világon lehozták a hírportálok, Instagramját (amiből ez a cikk is képeződött eredetileg), privátra állította, így nem tudunk nektek képeket mutatni. A Mirror cikkjében azonban találtok fotókat a történet részvevőiről.