Egyéb kategória

Becky bekavart: Jay Z végre bevallotta, hogy hűtlen volt Beyoncéhoz

Jay Z bevallotta, hogy kilenc évvel ezelőtt megcsalta Beyoncét, ami majdnem a házasságának végéhez vezetett. 

vous - 2017.11.30.
Becky bekavart: Jay Z végre bevallotta, hogy hűtlen volt Beyoncéhoz

Jay Z a 4:44 című albumán írta ki magából házassági problémáit, utólag kiderült, Beyoncé is így tett a Lemonade című albumon. Ez azonban a mai napig csupán feltételezés volt.

Jay Z a New York Timesnak adott egy rendkívül hosszú interjút, amiben mesél többek között arról is, hogy évekkel ezelőtt megcsalta feleségét. Állítása szerint akkor kikapcsolta az érzelmeit, csak a munkára koncentrált, és ellökte magától Beyoncét, ennek eredménye, hogy hűtlen lett.

Amikor túlélő üzemmódban élsz, kikapcsolod az érzelmeidet. Az én esetemben ez elég mély dolog. Ekkor történnek olyanok, mint a hűtlenség.

megcsalás

Szólj a szeretődnek, vigyázzon, mit posztol! – Így bukott le a hűtlen férj az Instagramon

A közösségi média fénykorában tényleg nem marad semmi titokban. SEMMI! Egy megcsalt feleség nyilvánosságra hozta sztoriját, hogyan bukott le hűtlen férje az Instagramon. 

Az is kiderült, hogy végül a párterápia akadályozta meg őket abban, hogy elváljanak. A hiphoplegenda nem nevezte meg a nőt, de Beyoncé a Lemonade című albumon csak így emlegeti: „Becky with the good hair” (a jó hajú Becky). Sőt, Jay Z is tesz említést egy Becky nevű hölgyről a Family Feud (Családi viszály) című számban.

Tudod, a legtöbb ember elmenekül… A legnehezebb, hogy látod valakinek az arcán a fájdalmat, amit te okoztál, és tudod, hogy ezzel együtt kell élned

– mondta Jay Z.

Szomorú… 

Ajánlott cikkek