Egyéb kategória

A nagy gasztrohoroszkóp: csillagjegyetek elárulja, mit egyetek, igyatok

Milyen édesség, gyümölcs, zöldség vagy fűszer passzol hozzátok? Mit válasszatok és mit kerüljetek? Mennyit és miből igyatok, hogy személyiségetek legjobbját hozza ki belőletek? És egyáltalán – milyen a viszonyotok az ételhez, hogyan főztök, és mivel lehet levenni a lábatokról? Itt a gasztrohoroszkóp!

vous - 2021.02.07.
A nagy gasztrohoroszkóp: csillagjegyetek elárulja, mit egyetek, igyatok

Vannak, aki élből nem hisznek a horoszkópoknak, mások bármikor szívesen olvasgatják, mit jósol a csillagállás, és vannak, akik fenntartással kezelik a személyre szabott, minden szöget és bolygót vizslató részletes elemzést. Oké, de amúgy túl bonyolult ez a rendszer ahhoz, hogy egy-egy jegyre általánosságokat lehessen megfogalmazni.

horoszkóp

A nagy horoszkópcikk – minden, amit tudni akartatok a csillagjegyetekről! 

Ha valami, az asztrológia bizony az a téma, ami sok emberből heves érzelmeket vált ki: a csillagjegyekkel foglalkozó tudományt vagy imádni vagy utálni lehet, arany középút nincs. Ha ti azonban szívesen olvasgattok és tudtok meg érdekességeket a horoszkópotokról, jó helyen jártok – ebben a cikkben kiderül, kinek mit rejtenek a csillagok! 

Rendben, nem vagyunk egyformák a horoszkóp megítélésében – és persze abban sem, hogyan főzünk, milyen ételeket és italokat szeretünk, mennyire van központi helyen az étel életünkben, és ez így jó. De nekünk meglepő volt, mennyire találóak a lényeget illetően az alábbi csillagjegyi meghatározások az ismerőseink és barátaink körében. Rátok mennyire illik a gasztrohoroszkópotok?

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek