Egyéb kategória

Készítsetek grincsfát, és mutassátok meg nekünk!

Pár éve már itthon is divat lett a grincsfa. Ha ti még nem is, az ismerőseitek már ezerrel nyomatják a közösségi oldalakon ezt a karácsonyi dekort, ami az adventi koszorú és az ünnepi dekoráció jópofa kiegészítője. 

vous - 2017.12.04.
Készítsetek grincsfát, és mutassátok meg nekünk!

A grincsfa, ahogy azt a neve is mutatja, Grincstől ered, a gonosz kis manótól, aki bojkottálja a karácsonyt. A grincsfa eredetileg örökzöldekből készül, teteje pedig manószerűen elhajlik – otthon is könnyen elkészíthető akár egy kis tujából is. 

adventi naptár

VOUS adventi naptár – 24 meglepetés tőlünk nektek, hogy izgalmasan teljen a december!

Megérkezett a december, és mint tudjuk, vészesen közeleg az év legszebb ünnepe is. A karácsonyi hangulat megteremtése és persze a ti örömötök érdekében úgy gondoltuk, meglepünk titeket egy virtuális adventi naptárral. Tartsatok velünk, az elkövetkezendő 24 napban szuper cikkek, NORIE-videók és nyereményjátékok várnak rátok! 

Hagyományosan ez nem helyettesíti a karácsonyfát, már csak azért sem, mert ezt jóval karácsony előtt szokás elkészíteni. Az, hogy hová teszitek a lakásban, csak rajtatok és az elkészített grincsfa méretén múlik. Rengeteg variácó közül válaszhattok, de ha kreatívak vagytok, újíthattok is a fán. 

Mutatunk pár inspirációs ötletet

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti már elkészítettétek a grincsfát? Küldjetek nekünk képet!

Ajánlott cikkek