Egyéb kategória

Insta-hajak 2017-es kiadás: ezek a szezon legtrendibb hajszínei

Bob, long bob, tompa bob, frufrus bob, és még sorolhatnánk, mennyiféle bob létezik, ráadásul most már sokadik szezonját tapossa az egyik legnépszerűbb frizura. Ha a tökéletes fazont már megtaláltátok, ideje eltalálni a színt is. Így a tél küszöbén jobb, ha búcsút mondtok a napszívta tincseknek, és kipróbáltok valami újat – például ezeket! 

vous - 2017.12.04.
Insta-hajak 2017-es kiadás: ezek a szezon legtrendibb hajszínei

A Popsugar mesterfodrásza, George Papanikolas egy cikk erejéig összegyűjtötte a legnépszerűbb hajszíneket, amiket az Instagramot görgetve már biztosan ti is felfedeztetek. Ha váltani szeretnétek, itt az ideje – válogassatok a legtrendibb árnyalatok közül! 

mengyan-eszter-szinteszt-20-most-kiderul-hany-arnyalatot-ismertek1

A nagy színteszt – Most kiderül, hány árnyalatot ismertek

Nemrég egy sajtóanyagot kaptunk arról, melyik Magyarország kedvenc színe. Ebből kiderült többek között az is, hogy a felmérésen részt vevők az alapszínekkel még csak-csak elboldogultak, de az árnyalatok nevei már gondot okoztak nekik. Illetve azt sem tudták megmondani egy-egy színnevet hallva, milyen színre gondoljanak. Ezért játékra hívlak benneteket, amelyből sok új árnyalatot ismertek majd meg, és megtanultok néhány új színnevet is.

A tesztet ITT találjátok. 

Karamellcsók

Objektum doboz

Pumpkin spice

Objektum doboz

Aranyba mártott

Objektum doboz

Fahéjas csoki

Objektum doboz

Enyhe presszó

Objektum doboz

Aranyló ősz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek