Egyéb kategória

A közös utálatra épülő randiapp lesz az új Facebook? Komoly befektető állt be a Hater mögé

A februárban elindított randiapp, a Hater meglepő dologban látja az emberek közti kapcsolódási pontot: azokban a dolgokban, amiket együtt tudnak utálni. Az app ötletgazdája, Brendan Alper nagyszabású terveket vázolt fel a jövőre nézve, és egy amerikai befektetőnek köszönhetően, úgy tűnik, meg is valósíthatja az ötleteit...

vous - 2017.12.06.
A közös utálatra épülő randiapp lesz az új Facebook? Komoly befektető állt be a Hater mögé

Mark Cuban, a 3,3 milliárd dollárra becsült vagyonú amerikai üzletember nem kis befektetésre szánta el magát: 200 000 dollárral, azaz nagyjából 55 millió forinttal állt az utálkozásra épülő randiapp, a Hater mögé.

Az üzlet az amerikai reality, a Shark Tank keretein belül köttetett, miután az app ötletgazdája, Brendan Alper felvázolta, milyen sikeres évet zárt a Hater, és milyen jövőbeli bővülésre lenne lehetőség, ha további befektetőket találna az ötletei kivitelezéséhez.

Forrás:
Youtube

Alper például szeretné, ha a közeljövőben megvalósulna az a funkció az appon, amely révén a felhasználók egy adott napi témát savazhatnának együtt – de az is tervbe van véve, hogy pár hónapon belül lehetővé tennék, hogy minden felhasználó chatelhessen a többiekkel arról, mit szeret és mit utál. Azaz randiapp helyett egy utálatra épülő közösségi oldallá alakítanák a Hatert.

A dolog izgalmas része, hogy az app tesztelésébe az amerikai milliárdos, Mark Cuban is beszállt:

aktívan használja az applikációt – bár a profilját tömegével jelentik a felhasználók, kamuprofilra gyanakodva. A milliárdos üzeni: nem kamu, ő az. 

Ajánlott cikkek