Egyéb kategória

Ryan Reynolds alakítja majd Pikachut a Pokémon-filmben

Ryan Reynolds csatlakozik a Pokémon-univerzumhoz. Készül az élő szereplős Pokémon-film, amelyben a sármos színész főszereplő lesz. Nem is akármilyen!

vous - 2017.12.07.
Ryan Reynolds alakítja majd Pikachut a Pokémon-filmben

2016 nyarán robbant a hír, miszerint megkezdődtek az előkészületei az első élő szereplős Pokémon-filmnek. Most pedig az is kiderült, hogy a film főszereplőjét, Detektív Pikachut nem más alakítja majd, mint 

 Ryan Reynolds.

A szerepre egyébként Reynolds mellett esélyes volt még Hugh Jackman, Mark Wahlberg és Dwayne Johnson is.

ryan-reynolds-blake-lively

Nem lehet nem imádni: egy kisvideó, amelyben Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmet vall egymásnak

Talán Blake Lively és Ryan Reynolds az a hollywoodi sztárpár, akit kivétel nélkül mindenki kedvel. Ez a két gyönyörű ember külön-külön is a legszimpatikusabb színészek egyike, de mióta összatartoznak, ez csak hatványozódott. Mutatunk az imádni való párosról egy romantikus összeállítást.

Justice Smith (Jurassic World 2, Papírvárosok) és Kathryn Newton (Parajelenségek, Rossz tanár) szintén főszereplői lesznek az élő szereplős reebootnak. A sztori szerint Smith apját elrabolják, így a tininek muszáj segítséget kérnie Detektív Pikachutól. 

A filmet az a Rob Letterman jegyzi, aki a Gulliver utazásait, valamint a Cápamesét is rendezte. A The Hollywood Reporter szerint a mozit 2018. január közepén kezdik forgatni, Londonban.

Ajánlott cikkek