Egyéb kategória

Úgy tűnik, mégis jó lesz: itt a Valami Amerika 3 előzetese

Sokan vártak erre a pillanatra: megérkezett a Valami Amerika 3 előzetese, és egészen kellemesnek tűnik. 

vous - 2017.12.07.
Úgy tűnik, mégis jó lesz: itt a Valami Amerika 3 előzetese

A Valami Amerika első részét 2002-ben mutatták be, Herendi Gábor rendezésében, aki az ezt követő immár két részt is jegyzi. A Valami Amerika 3 sztorija szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően.

A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba. 

Nézzétek meg az előzetest!

Objektum doboz

A Valami Amerika 3 2018. február 15-én kerül a mozikba.

szalay-bence-viszkis-film-interju

„A szerep kedvéért több mint 10 kilót kellett felszednem” – a most forgó Viszkis-film főszerepét játszó Szalay Bencével beszélgettünk

Júniusban kezdték forgatni a Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila életéről szóló filmet. A rendezői székben a Kontrollt jegyző Antal Nimród ül. Nem csak az izgalmas sztori miatt várjuk, hogy mozikba kerüljön az alkotás, a film vonzerejét nagyban növeli – a lányok számára biztosan – maga a főszereplő. A szépfiú jelző kevésbé tetszik neki, a rosszfiú már annál inkább. Szalay Bencével beszélgettem.

Ajánlott cikkek