Appok

A legjobb karácsonyi appok, amelyek megkönnyítik az ünnepi előkészületeket

Szeretnétek, ha lenne egy kis segítségetek a karácsonyi időszakban, de hiába várjátok, hogy az angyalkák, a Mikulás, a Jézuska, a manók vagy akár a családtagjaitok besegítenek nektek? Ha ők nem, majd a telefonotok megteszi helyettük – legalábbis a logisztikai részét biztosan. Összegyűjtöttünk nektek néhány olyan applikációt, amelyek jól jöhetnek, ha már gőzerővel készültök az ünnepekre.

 • Ha szeretnétek idén képeslapokat és üdvözlőkártyákat küldeni a távoli rokonoknak, az Adobe Spark Postot imádni fogjátok.
   
 • Régi családi fotókból szeretnétek egy albumot készíteni, de nincs időtök bedigitalizálni a képeket? A PhotoScant számotokra találták ki.
   
 • Kéne egy jó kis lista, hogy kinek mit szeretnétek adni – még mielőtt kimenne a fejetekből? Használjátok a Wunderlistet vagy a Christmas Gift Listet.
   
Karácsonyi applikációk
Karácsonyi applikációk
Forrás:
pixabay
 • Nem tudjátok, hogy hány nap van még karácsonyig, és szeretnétek, ha esne a hó? Akkor töltsétek le a Days until Xmast, vagyis a szuper karácsonyi visszaszámlálót.
  Miközben mutatja, hogy hány napot kell még aludnotok, mesés virtuális havazásban is részetek lehet.
   
 • Megpihennétek egy kicsit a nagy őrületben? Ebben akár egy szuper applikáció is segíthet! Töltsétek le a Relax Melodies Seasonst, és élvezzétek a csodás karácsonyi hangeffekteket.
   
 • Semmi másra nem vágytok, csak hogy szuper karácsonyi zenéket hallgassatok? Akkor számotokra a Xmas Radio lesz a tuti befutó!
holiday-shopping

Ezeket gondoljátok végig már most, ha nyugodtan szeretnétek átvészelni a karácsonyi bevásárlást

Kevesebb mint egy hónap van karácsonyig, így ha nem akartok az utolsó pillanatban kapkodni, készülődni, a tömegben az üzletek lefosztott polcai között lézengeni, keresni-kutatni, adunk pár tanácsot, mit, mikor és hogyan csináljatok.

Ti milyen applikációkat töltöttek már le ezek közül?