Egyéb kategória

Ha igazán stílusosak lennétek karácsonykor, ezt a kiegészítőt ideje beszerezni!

A színes, csillogós, kötött és egyéb zoknicsodák már jó ideje újra fénykorukat élik. Vannak, akiknek már komoly gyűjteménye van ezekből, és vannak, akiket a világból ki lehet üldözni egy-egy ilyen darabbal mondván: gyerekesek. Viszont van egy olyan időszaka az évnek, amikor sok időt töltünk a négy fal között, és igenis egy kicsit újra gyerekek lehetünk. Ez pedig a karácsony. Az az ünnep, amikor igenis érdemes magunkra kapni ilyen vidám, színes, ünnepi lábtyűt.

vous - 2017.12.08.
Ha igazán stílusosak lennétek karácsonykor, ezt a kiegészítőt ideje beszerezni!

Az üzleteket egy hónapja ellepték az izgalmasabbnál izgalmasabb darabok. Körbenéztünk, hol, milyet és mennyiért árulnak. Mi nem győzünk válogatni közülük!

1. Piros-fehér zokni - Harisnyaoutlet,2. Cicás zokni - asos, 3. Szarvasos zokni- angelshoppingcentral,4. Zokniszett - Women's secret, 5. Piros plüss zokni -H&M, 6. Piros-fehér zokni - Lidl, 7. Pesztell zokniszett - H&M,8. Mikulásos zokni -Sinsay, 9. Karácsonyfás zokni - Sinsay

1. Piros-fehér zokni – Harisnyaoutlet,2. Cicás zokni – asos, 3. Szarvasos zokni – angelshoppingcentral,4. Zokniszett – Women's secret, 5. Piros plüsszokni – H&M, 6. Piros-fehér zokni – Lidl, 7. Pasztell zokniszett – H&M,8. Mikulásos zokni – Sinsay, 9. Karácsonyfás zokni – Sinsay
Forrás:
Vous
A zokni többé nem titok – ideje villantani! Megyesi Juci

A zokni többé nem titok – ideje villantani!

"Van egy ruhadarab, amelyet kortól és nemtől függetlenül mindenki hord, mégis úgy kezeljük, mintha ciki lenne. Rejtegetjük, sőt olyan darab is van, amelynek a nevében is benne van, hogy TITOK. Gondolom, már kitaláltátok, a zokniról lesz szó. Én rákattantam a színes, különleges darabokra, mutatok is párat!"

Ajánlott cikkek