Egyéb kategória

2018 legyen más – vágjunk bele egy 31 napos kihívásba együtt!

Amikor elkezdődik egy új év, mindenki igyekszik tartani magát a fogadalmaihoz – több-kevesebb sikerrel. Arra gondoltam, ha már úgyis ilyen sokan vagyunk, miért ne kezdhetnénk el együtt a változást, ezzel is motiválva egymást? 

vous - 2017.12.09.
2018 legyen más – vágjunk bele egy 31 napos kihívásba együtt!

Kedves Vous-lányok! 2017 volt a második évem csokoládé nélkül, hamarosan pedig megkezdem a harmadik csokimentes évemet is. Azért döntöttem így, mert sajnos én nem tudok belőle csak egy sort enni, ami van – legyen az bármilyen csoki –, én felfalom… vagyis felfaltam. Ráadásul a szervezetem nem tűri jól a tejet, ezért emiatt is a teljes megvonás mellett döntöttem. Időközben pedig szép lassan elbúcsúztam a gumicukortól, a cukros kekszektől és több társuktól is. Mindezt persze amellett, hogy egyébként is egészségesen étkezem. Most lehet, hogy felmerült bennetek a kérdés: akkor mit eszem, ha rám tör a nassolhatnék? Például MŰZLISZELETET. De azért azt se ötösével. Nem mondom, hogy könnyű volt, főleg az első hetekben, de megérte, és már nem is igazán hiányoznak. 

A 2018-as évben szeretném magam egy új kihívás elé állítani, és titeket is. Arra gondoltam, az első 31 nap a legnehezebb, ezért vállaljunk együtt egy teljesíthető feladatot. 31 nap guggolással és hasizomgyakorlatokkal, növekvő ismétlésszámmal, néha 1-1 könnyebb edzéssel tarkítva. Ezt az év utolsó napján megírom nektek egy újabb cikkben, hogy együtt belevághassunk. Ne pánikoljatok be, nem fogunk megszakadni, csupán megígérjük egymásnak, hogy az év első hónapjában minden nap szánunk egy kis időt a mozgásra és önmagunkra! Ha szeretnétek, előtte-utána képeket is készíthettek, hogy utána cikk készülhessen belőle, illetve szívesen készítek ehhez egy csoportot is, ha van rá igény. 

Objektum doboz

Gondoljátok át, tegyetek egy próbát magatokért és egymásért! 

Nagyon örülnék, ha minél többen lennénk, illetve ha a cikk alatt jeleznétek, hogy csatlakoztok. Hívjátok meg a barátaitokat, családtagjaitokat, mutassuk meg, mennyire erősek a Vous-lányok! 

Mert új év, új kihívások! 

Addig is itt egy videó, hogy mozgásban maradjatok: 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek