Egyéb kategória

SPOILER – ez a kulcsszereplő hal meg a ma esti The Walking Dead-epizódban

Talán a legtöbb The Walking Dead-rajongó nevében írhatom, hogy mérhetetlenül csalódottak vagyunk. Ha el lehet cseszni egy sorozatot, akkor a TWD-et elcseszték. A legfrissebb részben viszont történt valami, ami alapjaiban rengeti meg a sorozat sztoriját.

vous - 2017.12.11.
SPOILER – ez a kulcsszereplő hal meg a ma esti The Walking Dead-epizódban

Nem beszéltem olyan The Walking Dead-rajongóval, aki ne mondott volna már le a sorozatról. Őszinte leszek, én a 6. évad elején fel is adtam, majd az egyik ismerősöm unszolására újrakezdtem – akkor úgy éreztem, jól tettem, beindult a sztori, nem volt (illetve kevesbé volt) kínos időhúzás. 

Majd a 8. évad eleje ismét hatalmas bullshit lett… 

– sajnos. Úgy tűnik, azonban, hogy hatalmas változás érkezik a sorozatba.

VIGYÁZAT, SPOILER!!!

Magyarországon az évadközi finálé csak hétfő este kerül adásba, azonban Amerikában már vasárnap este vetítették a sorsfordító részt. 

A 8. évad 8. részében elveszítünk egy kulcsszereplőt. Carlt megharapja egy kóborló, és mint tudjuk, a harapásuk végzetes. Rick fia, Carl tagja az 5 olyan karakternek, aki a sorozat eleje óta részese a sztorinak, halála sok mindent megváltoztathat. Illetve érdekes lesz, hogyan hat majd ez Rickre, hiszen a harcok a Megváltókkal még korántsem értek véget. 

negan

TWD-rajongóknak: 9 irtó szexi kép Neganről 

Akármennyire is utáljuk, Negan, a The Walking Dead kegyetlen gonosza rendkívül jóképű. Bár nehéz rá így tekinteni, tudván, hogy miket művelt, művel és fog művelni a sorozat 8. évadában, kár lenne tagadni, hogy baromi dögös.

Carl halálát egyébként az őt alakító színész is megerősítette. Chandler Riggs elmondta, nem önszántából hagyta ott a sorozatot, a készítők érezték úgy, hogy elvesztése jót tesz a cselekménynek.

A folytatásra azonban még várnunk kell (pontos premierdátumot még nem tudni), ugyanis hétfő este láthatjátok az évadközi finálét, az Ennek így kell lennie című részt a FOX csatornán.

Ajánlott cikkek