james mcavoy

James McAvoy úgy kipattintotta magát, hogy csak pislogunk!

Ha Hugh Jackman a kedvenc mutánsunk, akkor Nicolas Hoult a második, míg James McAvoy – ezen írásnak a főszereplője – a harmadik kedvencünk. Remélem, senkinek nem kell bemutatni a színészt, bár lehet, amúgy sem ismernétek fel, hiszen az elmúlt hónapokban igencsak átalakult. 

Miután több száz cikk jelent meg a külföldi bulvársajtóban James McAvoy látványos testi átalakulásáról, a színész úgy érezte, jobb tisztázni a helyzetet. Csak hogy értsétek: James McAvoy egészen mostanáig nem tartozott a különlegesen sármos és szexi színészek közé.

Történt azonban „valami”: külföldi lapok szerint 6000 kalóriát fogyaszt naponta, ennek köszönhetően nemcsak hogy jó pár kilót felszedett, de szexi izmok is megjelentek rajta, „természetesen utóbbit is a több ezer kalóriának köszönheti” – nyilván...

nicolas hoult

Boldog születésnapot a második kedvenc mutánsunknak!

Mai napunk témája itt a VOUS-n nem más, mint a Mutánsok – nem véletlenül. December 7-én ünnepli 28. születésnapját az egyik kedvenc mutánsunk (mert az első számú Hugh Jackman, természetesen), Nicolas Hoult. Az immár 29. évébe lépő színész számtalan filmben megmutatta már magát, de a legtöbben az X-Men-filmekből ismerik. Ezen változtatunk! 

A színész Instagram-oldalán tisztázta a helyzetet. Elmondta, hogy a 6000 kalóriás bullshit csak egy poén lett volna, de mivel a lapok kiragadták a mondandóját a szövegkörnyezetből, ostobaságok terjedtek el róla. 

Mostanában több cikket láttam arról, hogy 6000 kalóriát viszek be egy nap. Tisztázzuk, soha sem csináltam ilyet!

McAvoy konkrétan részletesen leírta edzéstervét, és hozzátette, a változás oka az életmódváltás és a rendszeres sport. Tette mindezt legújabb filmje kedvéért, hiszen a Széttörve (Split) folytatása 2019-ben kerül majd a mozikba. Egyébként, ha láttátok a filmet, már akkor feltűnhetett, hogy James megizmosodott. Nos, ez a folyamat most még látványosabb lett!

A szemünknek ez igencsak szép látvány!

Objektum doboz