kate upton

Ragyogó menyasszony volt Kate Upton – gyönyörű fotók az esküvőről

Minden pasi álma Kate Upton modell és színésznő novemberben feleségül ment Justin Verlander baseballjátékoshoz. A gyönyörű Kate most közösségi oldalán mutatott fotókat az esküvőről.

Kate Upton és Justin Verlander oltári menyegzőjét Olaszországban tartották még november elején, azonban a képek csak nemrég lettek nyilvánosak. A szívünket mindig megdobogtatja egy-egy sztáresküvő, különösen, ha két ennyire összeillő ember fogad egymásnak örök hűséget. 

A képek lapozgathatóak!

Objektum doboz
Objektum doboz

A menyegzőt Toscanában tartották, mivel ez volt az első közös utazásuk helyszíne, így igazán kedves emlék a párnak – most már kétszeresen is. 

Ez egy rendkívül romantikus hely, Toscana mindig különleges lesz számunkra

– mondta Kate, aki részletesen mesélt az esküvőről a Vogue-nak. A menyasszonyi ruha egy csodás Valentino kreáció, amit külön Kate-nek terveztek, így a modell teljesen magáénak érezte. Elmondása szerint ez az álomruhája. 

Objektum doboz
Objektum doboz

Kate a bulira már egy szexi hátkivágású ruhát választott:

Szerettem volna egy ruhát, amiben tudok bulizni, ugyanakkor a csillogás megmarad.

Objektum doboz

Gyönyörű esküvő lehetett!

eskuvoi-torta-magyar

Mi már tudjuk, hogyan mentek férjhez 2018-ban – A legnagyobb esküvői trendek

Ha 2018-ra tervezitek az esküvőtöket, már biztosan számtalan ötlet van a fejetekben, amit szeretnétek megvalósítani a nagy napon. Az esküvőszervezés komoly munka, még azoknak is feladja a leckét, akik hasonló területen dolgoznak a hétköznapokban. Hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolgotokat, inspirációként elhoztuk 2018 esküvői trendjeit. Reméljük, lesz olyan, amelyikből ötletet tudtok meríteni a saját esküvőtökhöz.

Ide kattintva >>> olvashatjátok tovább a cikket.