Egyéb kategória

Ajándékötletek anyukáknak – 5000 Ft alatt

Habár azt gondolnánk, az anyukánknak könnyű karácsonyi ajándékot vásárolni – hiszen ők bárminek örülnek, amit tőlünk kapnak –, mégsem ilyen egyszerű a helyzet. Ők ugyan örülnek akármilyen meglepetésnek, de azért mi mégis szívesen kitennénk magunkért, ha róluk van szó. Éppen ezért én mindig meglepem valamivel, amit én készítek, és valami aprósággal, amire szüksége van, vagy amibe beleszeretek, és úgy gondolom, tetszene neki. Most olyan dolgokat válogattam össze nektek, amik szerintem a ti anyukátoknak is tetszenének.

vous - 2017.12.15.
Ajándékötletek anyukáknak – 5000 Ft alatt

Csupa hasznos és szép holmit találtok közöttük, amik még csak nem is terhelik le túlzottan a pénztárcátokat, és akárhányszor a kezük ügyébe kerül majd, rátok fognak gondolni. Na jöhetnek az ajándékötletek?

Forrás:
Vous 1. Cicás konyharuhaKookta 2. Orchideás táskaKookta 3. Bálnás tányérH&M 4. Egyserpenyős receptekKreatív hobby 5. Málnás csokoládé Style Interio 6. TeáskannaF&F Home 7. GyertyatartóH&M Home 8. Duplafalú pohárKookta 9. Ginko fülbevaló Cselő Mari 
sminkcuccok-szep-es-praktikus-csomagolasa-ajandekozaskor1

Egyedi és dekoratív ajándékcsomagolás fillérekből – így csináljátok utánunk!

Nyakunkon a karácsony, az üzleteket már ellepte a temérdek vásárló. Évekkel ezelőtt már augusztusban megvettem az ajándékokat, de manapság egyre kevesebb az időm, ezért úgy döntöttem, idén ahonnan csak lehet, inkább megrendelem a családomnak és barátaimnak szánt ajándékokat. Az első csomag már meg is érkezett, a szabad estéimen pedig szépen sorban becsomagolom őket, amit most nektek is bemutatok. Így csinálhatjátok könnyen, dekoratívan, költséghatékonyan!

Ajánlott cikkek