Egyéb kategória

Öt ok, amiért már nagyon unjuk az Instagramot

Öt dolog, amiért utáljuk az Instát – írtam a címben, de tudom, helyesebb lenne csak a saját nevemben beszélni: szóval itt van öt dolog, ami miatt ÉN ki nem állhatom az Instát 2017-ben!

vous - 2017.12.16.
Öt ok, amiért már nagyon unjuk az Instagramot

Tudom-tudom, minek használom egyáltalán, ha nem bírom? Erre kábé azt a választ tudnám adni, mint a drogos, akitől megkérdezik, hogy miért nem áll le a cuccal, ha az végül úgyis megöli: mert egyszerűen nem lehet. Nincs olyan nap, hogy ne kérdezné meg tőlem valaki, hogy

te amúgy láttad az X. Y. Insta-sztoriját? Milyen szánalmas, hehe!

Szóval így tök nehéz leállni vele. Meg alapból, az ember a csávójával sem szakít rögtön az első (vagy az első öt) hibánál, amit észrevesz benne, hanem először szóváteszi. Úgyhogy remélem, kedves Instagram-fejlesztők, hogy lelkes VOUS-olvasók vagytok, mert most komoly beolvasás következik!

Az elmúlt öt évben nem történt rajta rendes frissítés. Mondjuk alapból nehéz helyzetben van egy olyan app, aminek az egyetlen funkciója a képmegosztás, de ne már, hogy az egyetlen jelentős változás az volt az egészben, hogy megváltoztatták az ikonokat! Oké, tudjuk, pár napja már lehet hashtageket is követni, de őszintén, ki fogja ezt mégis használni? Kösz a semmit, Insta!

Tele van reklámmal. Azért megyek fel minden reggel Instára, hogy megnézzem, mi történt a barátaimmal, és nem azért, hogy mindenféle jöttment fogfehérítős reklámjaival találkozzam. Ha érdekelne a fogfehérítés, már nyilván bekövettem volna a Kasza Tibit vagy a Hajdú Pétert.

Telespamelik a sztárok. Akinek hirtelen pár ezernél több követője lesz (azaz kábé minden híres embernek), az rögtön feljogosítva érzi magát, hogy halálra spamelje a falamat. Én tökre bírom Lady Gagát, de az már azért tényleg kicsit sok, hogy ötvenszer feltölti magáról ugyanazt az elfjelmezben készült képet! Hahó, Gaga, elsőre is felfogtam, hogy jól nézel ki!!!

Insta-sztorik. A Snapchatről lelopott újítás kábé be is ütötte az utolsó szöget a Snapchat koporsójába, mivel azóta mindenki átpártolt a kevésbé agresszív, mégis halál idegesítő Insta-sztorikhoz.

Én őszintén megmondom, egyáltalán nem érdekel, hogy telt az általános iskolai osztálytársam napja, meg az sem, hogy az X. Y., aki épp kiment nyaralni valahova, hány fokban száll le a repülőről.

Az pedig végképp a jéghegy csúcsa, hogy a sztorit feltöltő még azt is látja, ki nézte meg a képeit – a magánszféra védelme már semmit nem jelent?! Ezt mondjuk most úgy mondom, hogy heti rendszerességel osztok meg Insta-sztorit.

+1 Már nem tud újat mutatni. Ez nyilván nem az app hibája, de úgy érzem, már láttam az összes kávéspoharat, kutyás képet és csücsörítős szelfit a világon. Akkor mégis minek használjam tovább ezt az egészet?

instagram

Egyébként van ám egy csomó hasznos funkciója is, amiről tuti nem tudtok

Ezeket ITT tudjátok megnézni.

Ajánlott cikkek