Egyéb kategória

Ünnepi hangulat a Reszkessetek, betörők!-ön túl – filmajánló decemberre

Itt a hideg, és közeleg a karácsony is, ami újabb okot szolgáltat arra, hogy végre bekucorodjatok a kanapéra egy nagy adag pop-cornnal, és újranézzétek a legjobb karácsonyi filmeket. Mutatjuk is, mit ajánlunk, ha már unjátok a Reszkessetek, betörők-et!

vous - 2017.12.17.
Ünnepi hangulat a Reszkessetek, betörők!-ön túl – filmajánló decemberre

Sokaktól hallottam már, hogy ki nem állhatják a karácsonyi filmeket, mert klisések, unalmasak, és amúgy is, a karácsonyról szólnak, tehát teljesen csöpögősek. Én azonban nem így látom a helyzetet: szerintem igenis jó dolog a családdal vagy barátokkal beülni a tévé elé, és akár hatodszorra is megnézni a kedvenc filmjeinket. Nemcsak jó szórakozás, de egy csomó emléket is felhozhat a gyerekkorotokból, és segít ráhangolódni az ünnepekre.

Na, ki tart velem?

Négy karácsony

Ha már ünnepek, akkor ne csak a boldogság és szeretet kerüljön elő, hanem az árnyoldalai is mindennek: ez a zseniális vígjáték pont azt mutatja be, hogy milyen elvált szülőknél karácsonyozni, méghozzá mind a négynél külön-külön… Reese Witherspoon és Vince Vaughn játssza a főszerepet, szóval a nevetés garantált!

Objektum doboz

Jégvarázs

Az elmúlt években mindent ellepett a Jégvarázs-őrület, így valószínűleg ti sem maradtatok ki belőle! Oké, nem teljesen karácsonyi, de téli filmezéshez, ráhangolódásként tökéletes lehet ez a cuki animációs film. Nevessetek ti is Olafon, a furcsa beszélő hóemberen, és közben dúdoljátok a főszereplőkkel együtt: Legyen hó, legyen hó…! Hátha egyszer csak meghallják az égiek.

Objektum doboz

Igazából szerelem

Minden idők legismertebb romantikus filmje természetesen a mi listánkon is helyet kap. Rengeteg érzelmes jelenet, jóképű sztárok, szerethető karakterek és több szálon futó történet – az már igazán csak hab a tortán, hogy az ünnepi hangulat is garantált a film nézése közben! Üljetek össze a csajokkal, és csapjatok egy ottalvós bulit ezzel a szuper filmmel!

Objektum doboz

Polár expressz

Íme egy igazi karácsonyi animációs film, ami tuti, hogy titeket is hangulatba hoz: egy tízéves kisfiú, aki nem hisz a Mikulás létezésében, ám a házuk előtt lefékező vonat és az ezt követkő kalandok gyorsan meggyőzik az ellenkezőjéről… Még mielőtt azt hinnétek, hogy ez a mese csak kicsiknek való, megsúgom: én pár évente mindig újranézem, és jobban élvezem, mint az ötéves unokatesóm. Nyugtassatok meg, hogy nem velem van a baj!

Objektum doboz

A Grincs

A számkivetett, csúnya manó és egy elhanyagolt kislány története, bűbájos mondanivalóval és sok-sok fordulattal. Mert gondoljatok csak bele: mi történne, ha imádnátok a karácsonyt, ám valaki mindenáron megpróbálná tönkretenni az ünnep szellemiségét? Na pont erre ad választ ez az örök klasszikus mese…

Objektum doboz

Jó, nem mondom, hogy nyáron szívesen elindítanám ezeket a filmeket, de ennek ellenére úgy gondolom, hogy a célnak teljesen megfelelnek: egy kicsit hangulatba hoznak, és kikapcsolnak pár óráig.

Nektek mi a kedvenc karácsonyi filmetek?

karácsony

Mézeskalács, gyertyafény és együtt töltött idő – 5 ok, amiért a karácsony az év legjobb időszaka

A karácsonnyal kapcsolatban egyre ellentétesebb véleményekkel találkozhatunk. Sokan vannak, akik nincsenek oda érte, mert azt mondják, mára már elvesztette a valódi értékét, csak felesleges stressz és pénzköltés. Én azonban nem így látom!

Ajánlott cikkek