Egyéb kategória

Egyszerű, gyors és költséghatékony ajándékok saját kezűleg – a szépségápolás kedvelőinek

Szívesen készítenétek valamit a barátnőiteknek, de nincs még meg az ötlet? Segítünk! Olyan korábbi DIY-anyagaimat válogattam most össze nektek, amelyekben valamilyen szépségápolási vagy azzal kapcsolatos kencéket vagy épp sminkecsettartót készítettem el, illetve mutattam be nektek lépésenként. Ideje leporolni őket, mert csodás karácsonyi ajándék születhet most belőlük.

vous - 2017.12.19.
Egyszerű, gyors és költséghatékony ajándékok saját kezűleg – a szépségápolás kedvelőinek

Kinek ne jönne jól egy természetes anyagokból készült szájápoló, egy csodás kávés bőrradír vagy akár egy szuper fürdőbonbon? Szerintem nem csak a csajoknak, egy kis módosítással egyik-másik akár a pasiknak is jó meglepi lehet! Jöhetnek?

DIY ajakbalzsam
DIY ajakbalzsam: természetes, olcsó, hatékony

Miért vennétek drágán színes-szagos – és nagy eséllyel szintetikus – ajakápolókat, ha nagyjából tíz perc leforgása alatt elkészíthetitek a nektek tetsző színű, illatú és hatóanyagú, természetes verziót?! Először persze érdemes kisebb mennyiségben kotyvasztani, míg elsajátítjátok a számotokra tökéletes ápoló elkészítésének titkát, azután már mehet a sorozatgyártás nagyobb tételben, így egy darabig az ajándékokat is megspóroljátok a családnak, a barátoknak.

Csináljátok utánunk, imádni fogjátok! Pofonegyszerűen elkészíthető fürdőbonbon

Csináljátok utánunk, imádni fogjátok! Pofonegyszerűen elkészíthető fürdőbonbon

Ebben a zord időjárásban szüksége van a testünknek és lelkünknek is egy kis feltöltődésre. Azoknak a szerencséseknek, akiknek kádjuk van, nem kell sokat agyalniuk azon, hogyan is kapcsoljanak ki egy kicsit úgy, hogy közben még szépülnek is. De hogy pontosan hogyan is tegyék, most elmondjuk, sőt emellett még egy házi fürdőbonbon receptjét is megosztjuk velük!

vanilialatte

3 az 1-ben finomság – Vanílialatte, kényeztető masszázs és bőrregenerálás

Mindenki vágyik egy kis kényeztetésre, legyen az egy finom vaníliás kávé vagy egy kiadós masszázs. Na de mi van akkor, ha egy az egyben megkaphatjátok mindkettőt? Most egy olyan DIY masszázsolajat mutatok nektek, amihez ugyan masszőr nem jár, viszont olyan jól ápolja a bőrt, és olyan csodás az illata, hogy bárkit rabul ejt, így nem féltelek titeket. Jelentkező biztosan lesz rá!

Testradír

Kávé, kókusz és cukor – avagy a tökéletes kényeztetés a bőrünknek

Időközönként nem árt egy kicsit felfrissíteni a bőrünket, erre pedig a legjobb csodaszer a testradír, amit bárki könnyedén elkészíthet magának otthon ízlés szerint, gyakorlatilag gombokért. Ha szívesen kutyulnátok magatoknak ti is, megmutatom, hogyan készül az én kedvencem, a kávés-kókuszos testradír.

sminkecsettartó

DIY sminkecsettartó 500 forintból? Simán!

Ismeritek azokat a bambuszból készült tányéralátéteket, illetve azokat a valamiket, amikről mi azt hisszük, hogy alátétek? Gyakorlatilag minden második lakberendezési áruházban, ázsiai üzletben és háztartási boltban megtalálhatóak. Egy dolgot el kell hogy áruljak ezekkel kapcsolatban: eredeti funkciójukat tekintve szusikészítők. Ezekkel sokkal könnyebb feltekerni az algalapokra terített ragacsos rizst és az ízlés szerinti töltelékeket. Tehát lehet rajtuk enni, lehet velük szusit tekerni, és most mutatok még egy szuper ötletet, hogy mire használhatjátok ezeket – a fürdőszobában.

További DIY-anyagokat a linkre kattintva találtok.

Ajánlott cikkek