Egyéb kategória

Mégis hol volt Cupido? 2017 celebszakításai

Az történt, hogy 2017 nem bővelkedett oly sok celebszakításban, így többnyire a teljesség igényével listázzuk is, kik azok, akik már nem egymás mellett kezdik 2018-at. Már biztos: Cupido szeptemberben szabadságon volt, ugyanis ekkor történt a legtöbb szakítás – mutatjuk!

vous - 2017.12.27.
Mégis hol volt Cupido? 2017 celebszakításai

5. Katy Perry és Orlando Bloom

katy perra orlando

Újabb sztárpárnak inthetünk búcsút – Katy Perry és Orlando Bloom összetörték a szívünket 

Eleinte elég meglepő párosnak tűnt Katy Perry és Orlando Bloom, de ahogy telt az idő, egyre jobban megkedveltük őket együtt. Éppen ezért sokkolt minket annyira a szakításuk híre, de reméljük, azért jóban maradnak.

4. Chris Pratt és Anna Faris 

chris pratt

Ó, ne! Chris Pratt és Anna Faris bejelentették, hogy válnak

Chris Pratt és Anna Faris közösségi oldalaikon jelentették be, hogy válnak. Megdöbbentünk, ugyanis annyira édesek voltak együtt!

3. Rachel Bilson és Hayden Christensen

A páros csaknem 10 éve alkotott egy párt, amikor 2017 szeptemberében arról számolt be a US Weekly, hogy Rachel Bilson és Hayden Christensen már jó ideje külön él. Rachel és Hayden még 2007-ben a Hipervándor című film forgatása alatt ismerkedett meg. 

A pár sosem kötött házasságot, de született egy közös kislányuk, a kétéves Briar Rose. 

Objektum doboz

2. Fergie és Josh Duhamel

2017 szeptemberében újabb sztárpár sokkolt a válással. Fergie és Josh Duhamel színész egy közös nyilatkozatban árulták el, hogy elválnak. A pár 13 évet töltött együtt, ebből 8 évet házasságban. Egy közös gyermekük született, a négyéves Axl.

Objektum doboz

1. Selena Gomez és The Weeknd  

selena

Vége: szakított Selena Gomez és The Weeknd 

Mennyire véletlen, hogy Justin Biebert és Selena Gomezt pont akkor látják együtt édesen kávézni, amikor az énekesnő szakít aktuális szerelmével, The Weeknddel? Teljesen véletlen. 

Emlékeztek még? 2016-ben ezeknek a sztároknak az útjai váltak szét… 

brangelina-valas-osszeoltozes-ruha

Akiket cserben hagyott Cupido – 2016 legdurvább szakításai 

Nem végződik minden szerelem úgy, mint a tündérmesékben. Sajnos tudják ezt a hírességek is, akik közül sokakat cserben hagyott Cupido 2016-ban. Összegyűjtöttük azt a top 5 szakítást, ami fura, megdöbbentő és botrányos volt. 

Azonban van barátság a szakítás után is…

reese-witherspoon-ryan-phillippe

Van barátság válás után is: sztárok, akik a szakítás ellenére barátok maradtak

Szerintem egyedül vagyok azzal, hogy nem hiszek a exek barátságában. Na, nem azért, mert én az egyik exemmel sem vagyok jóban. Azért gondolom így, mert szerintem egészségtelen az exekkel tartani a kapcsolatot, főleg, ha már új párunk van. Egyes sztárpárok viszont NEM engem igazolnak.

Ajánlott cikkek