Egyéb kategória

3 világváros, ahol szívesen köszöntenénk az újévet

Utazni egész évben menő, és nincs olyan hely, amit ne lenne érdemes meglátogatni. Szilveszterkor viszont a világvárosokat érdemes célba venni, ugyanis ott vannak a legnagyobb bulik! Ha feneketlen lenne a pénztárcánk, akkor mi például az alábbi helyeken köszöntenénk az újévet.

vous - 2017.12.30.
3 világváros, ahol szívesen köszöntenénk az újévet

New York

A New York-i Time's Square-en tartott újévi parti nem csak Amerika szerte népszerű: az egész világ kíváncsi rá. Sztárfellépők, konfettitenger, literével locsolt pezsgő várja az ide érkezőket.

Objektum doboz

London

El tudtok képzelni annál bájosabbat, hogy amikor visszaszámoltok az év végén, maga a Big Ben üsse az éjfélt? Londonban, a Temze partján pontosan ez történik, majd kezdetét veszi az őrület: hosszú perceken keresztül tűzijáték, zene, koncertek és hajnalig tartó buli.

Objektum doboz

Párizs

A karácsonyi fényekbe öltözött Párizs és az egész évben szikrázó Eiffel-torony már önmagában megér egy misét. Szilveszterkor viszont a Diadalívre vetített fényjátékkal teszik még ünnepibbé a hangulatot, a többit pedig már kitalálhattátok: pezsgő, konfetti, tűzijáték, zene és jókedv.

Objektum doboz

Ti hol szilvesztereznétek szívesen? Írjátok meg kommentben! 

Ajánlott cikkek