Egyéb kategória

Nagyon cuki: ikrek, mégis külön évben születtek

Joaquin és Aitana de Jesus Ontiverosnak 2018. január 27-én kellett volna megszületnie, azonban a csöppségek hamarabb szerették volna látni a világot. Szűk egy hónappal előbb érkezett a kaliforniai ikerpár, akik között 18 perc „korkülönbség” van, na meg egy év. 

vous - 2018.01.03.
Nagyon cuki: ikrek, mégis külön évben születtek

Maria Ontiveros 2017 szilveszterének napján este hét órakor érkezett meg a kaliforniai Delano Regional Medical Centerbe. Pár órával később, 2017. december 31-én 23.58-kor megszületett első gyermeke, majd 18 perccel később a második baba is világra jött, 2018. január 1-jén 0:16 perckor.

Objektum doboz

Ez azt jelenti, hogy a csöppségek hiába ikerpár, születésnapjukat nemcsak külön napon, de egy másik évben is ünneplik. A kórház tájékoztatása szerint az anyuka és a babák is egészségesek.

kéz

„De hát ti nem is hasonlítotok!” – 5 + 1 dolog, amit csak a kétpetéjű ikrek érthetnek

Ha eszetekbe jut az a szó, hogy ikrek, ugye nektek is két megszólalásig hasonlító ember ugrik be? Hát, ki kell hogy ábrándítsalak titeket, mert egyáltalán nem mindig ez a helyzet.

Vegyük csak például a kétpetéjű ikreket!

Címkék: #ikrek #születés
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.