Egyéb kategória

2018 első sztáreljegyzése furcsább már nem is lehetne: Paris Hilton menyasszony lett

Már beszámoltunk nektek 2018 első sztárbabájáról: Jessica Albának megszületett az első fiúgyermeke. Ugyanakkor az év első eljegyzésére sem kellett sokat várni. Paris Hilton és Chris Zylka immár jegyespár. 

vous - 2018.01.03.
2018 első sztáreljegyzése furcsább már nem is lehetne: Paris Hilton menyasszony lett
jessica alba

Megszületett Jessica Alba első fiúgyermeke: nagyon édes fotó!

Megszületett 2018 első sztárbabája… majdnem! A csöppség még szilveszter napján született, de ő az első sztárbaba, akiről idén beszámolhatunk.

2017 elején értetlenül néztünk, amikor kiderült, hogy Paris Hilton és Chris Zylka egy pár. Azóta nagyjából eltelt egy év, és úgy tűnik, a sztárpárocska nagyon jól megvan. Mi több, az új év első napjaiban megtörtént az eljegyzés is, amit a párocska nem is akart titokban tartani.

Paris egy videót is megosztott az eljegyzésről… nincsenek szavak! Az örökösnő hozta a tőle elvártakat… 

Objektum doboz

Nem veletek van a baj, ha úgy érzitek, megrendezettnek tűnik a cselekmény, bár ez a tényeken nem változtat. (Sem azon a baromi nagy eljegyzési gyűrűn.) Nyugi, képek is készültek a nagy pillanatról, amelyet szívhez szóló sorok kísérnek: 

Igent mondtnam! Annyira boldog és izgatott vagyok, hogy életem szerelmével immár jegyespár vagyunk! Én vagyok a legszerencsésebb lány a világon… Te vagy a valóra vált álmom. Köszönöm, hogy megmutattad, a tündérmesék léteznek!

– írta Paris a fotókhoz. Ez mondjuk roppant aranyos! 

Objektum doboz

 Alig várjuk a menyegzőt!

Ajánlott cikkek