barátnő lány

Mondatok, amelyeket 2018-ban gyakrabban kellene mondanunk

Az élet túl rövid ahhoz, hogy túl kevés sajt legyen a pizzán, amit rendeltünk, kérjünk rá extra sajtot. Ha vannak mondatok, amelyeket gyakrabban kellene mondanunk 2018-ban, az egyik biztosan ez lenne. És még? Mondunk még néhányat.

„Extra sajttal kérem!”

A kalóriaszámolás a kezdők sportja, a profik rendszeresen mozognak, sportolnak, és utána mernek enni. Mindent. Mértékkel. De ebbe néha belefér az is, hogy extra sajtot rendelnek a pizzára, tejszínt tesznek a tejeskávéra, vagy megesznek egy szelet csokoládétortát. Egyetértetek?

„Igen, kérek még egy deci bort”

Vagy pezsgőt. Vagy proseccót. Vagy egy koktélt. A cél nem az, hogy becsípjetek, hanem az, hogy élvezzétek az életet. És ehhez nemcsak finom ételekre van szükség, hanem jófajta italokra is. Olyanokra, amelyek nemcsak a testet lazítják el picit, hanem a lelketekkel is jót tesznek.

Forrás:
iStock

„Szeretnék egy nap szabit kivenni”

Spontán. Csak úgy. Váratlanul. Csak azért, hogy meglepjétek magatokat. Csak azért, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben. Hogy legyen egy nap énidőtök.

„Ugyan, a mosnivaló/mosogatnivaló/takarítanivaló várhat”

Inkább veled foglalkozom. Vagy magammal. Vagy a családdal. Vagy a kutyával. Annyi minden van, ami megvár, és annyira sok mindent veszítünk, ha valakit megváratunk. Sokszor. Nem érdemes.

„Egész évben bikiniszezon van”

Azaz nem kell megőrülni tavasszal. Nem kell 3-5-10 napos villámdiétát folytatni június elején. Egész évben érdemes odafigyelni magatokra, rendszeresen sportolni, egészségesen étkezni, a lelki egészségeteket sem elhanyagolni.

Forrás:
Pexels

„Megérdemlem”

Az életet nem kell olyan komolyan venni, hogy teljesen belefacsarodjatok. Egyik munka, egyik pasi, egyik élethelyzet sem ér annyit, hogy kicsináljátok magatokat. Mindig jusson időtök a feltöltődésre, a kikapcsolódásra, a pozitív pillanatokra.

Mert megérdemlitek.