james franco

„Emlékszel, amikor odaszorítottad a fejem...?” – James Francót zaklatással vádolták meg

Miután James Franco a 75. Golden Globe-on megnyerte a legjobb színésznek járó díjat a The Disaster Artist című filmben nyújtott alakításáért, Ally Sheedy színésznő Twitteren kérdőjelezte meg Franco helyét az eseményen, és úgy egyáltalán a filmiparban. Azóta törölt tweetje lavinát indított el.

Mit keres egyáltalán a Golden Globe-on? Ne kérdezzétek, miért hagytam ott a filmipart!” – írta Twitter-posztjában Ally Sheedy exszínésznő, miután James Franco átvette Golden Globe-díját. Sheedy korábban már dolgozott együtt Francóval.

james franco

Golden Globe 2018: a nők feketében mindent vittek, James Franco pedig nemkívánatos személy lett

Magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezték meg a 75. Golden Globe-gálát. A 2018-as eseményt meghatározta a Hollywoodban 2017 őszén elindult botránysorozat. 

A színésznő törölt Twitter-bejegyzése után Violet Paley színésznő azt írta, James Franco egyszer odaszorította fejét a péniszéhez, valamint hogy egyik ismerősét a hotelszobájába invitálta, mikor az még csak 17 éves volt.

Objektum doboz

Paley célzott arra az esetre is, amikor Franco még 2014-ben az Instagramon és a Facebookon próbált felszedni tinédzser lányokat. Akkor a színész azzal magyarázta a történteket, hogy még új volt neki a közösségi média. 

Zavarban vagyok, új még nekem ez a közösségi média, de megtanultam a leckét

– nyilatkozta akkor, majd egy a róla készült mém alá azt kommentelte, hogy reméli, a szülők távol tartják tőle tinédzser gyermekeiket. Mi pedig reméljük, ezt csak egy rossz viccnek szánta.

Violet Paley tweetje után többen is írták, hogy szerintük James Franco lesz a következő, aki belebukik a zaklatási vádakba, #TimesUp kitűzővel az öltönyén. Franco eddig nem kommentálta a vádat.