Egyéb kategória

Sharon Stone óriási nevetésben tört ki, amikor megkérdezték tőle, zaklatták-e

Amióta a #TIMESUP mozgalom megindult, azóta nincs hollywoodi sztárinterjú úgy, hogy ne érintsék ezt a témát. Ezúttal Sharon Stone az, aki szintén elmondta állaspontját a témával kapcsolatban. 

vous - 2018.01.16.
Sharon Stone óriási nevetésben tört ki, amikor megkérdezték tőle, zaklatták-e

A 75. Golden Globe után, amikor James Francót több nő is megvádolta zaklatással, sokan érezték úgy, hogy a #TIMESUP mozgalom már túlment egy határon. Nem James Franco személye miatt, hanem úgy általában… Nem szabad elfelejteni, hogy ezzel a nők egy nagyon „éles fegyvert” kaptak a kezükbe. 

Sajnos talán nincs olyan színésznő hollywoodban, aki ne tudna beszámolni valamilyen atrocitásról a karrierjük során, a filmiparban lévő  jövedelem-egyenlőtlenségekről nem is beszélve. 

Most Sharon Stone is elmondta véleményét Hollywoodról, bár nem önszántából. Az 59 éves színésznőt Lee Cowan kérdezte a CBS Sunday Morning műsorában arról, hogy karrierje során érte-e bármilyen kényelmetlenség. Sharon ekkor hatalmas nevetésben tört ki, amivel láthatóan Cowen nem tudott mit kezdeni. 

Negyven éve vagyok a szakmában Lee. El tudja képzelni, milyen volt ez a szakma negyven évvel ezelőtt? Egy olyan nőnek, aki úgy néz ki mint én, majd megérkezik egy sehonnani városból, nulla védelemmel. Mindent láttam már!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek