asztrológia horoszkóp

Horoszkóp: vége a boldogtalanságnak, egy új minőségibb élet jön!

A Bak újhold idején a lélek erősen küzd, hogy megtalálja önmagát.  A Nap tele van erővel, ambícióval, célokkal, tervekkel, amíg a Hold, mint a lélek illetve a szükségéleteink képviselője nem érzi jól itt magát. Ezért lehet elég kettős a hangulatunk, és a pozitív megélések mellett hozhat magányosságérzetet, levertséget, elveszíthetjük a lendületet ehhez a világhoz.

A Bak újhold arra ad bátorítást, hogy a magasabb célok felé való elmozdulás segíthet, hogy megismerjük lelkünk mélyebb szükségleteit, találkozzunk a realitásokkal. 

2018-eves-horoszkop1

Ez vár ránk 2018-ban – az asztrológus elárulja, mit tartogat a Vénusz éve

2016-ra a legtöbb ember nem éppen jó szívvel gondol vissza, és hasonlóképp érezhetünk a tavalyi év iránt is. Sokan egyetértenének, ha azt mondanám, 2017 küzdelmes,hullámvasutakkal teli év volt, aminek a végére voltak, akik erejüket, motivációjukat és akár hitüket vesztették. Németvölgyi Nagy Renáta, a VOUS asztrológusának év végi előadása után most már nyugodt szívvel írhatom nektek: aggodalomra semmi ok, ennek az időszaknak vége! S hogy mi vár még ránk 2018-ban? Mit tartogat a Vénusz éve? Reni erről is mesélt. A cikkért kattintsatok IDE

Minden újhold egy régi életszakasznak a lezárását hozza átadván fokozatosan a helyét egy újnak. A Bak jegye kardinális, vagyis szilárd, tiszta és új erős alapok létrehozására ösztönöz. Az újhold ciklusa a belső szükségleteink változását szimbolizálja. Itt a Bakban elhagyjuk a mélyen lévő bánatot, a boldogtalanságot, és egy új minőségibb élet felé indulunk. Egy nagy lépés megtételéről van most szó – fel kell hozzá nőni.

A legújabb vlogbejegyzésemben erről mesélek nektek!