james franco

Szexuális zaklatással vádolták – ezért nem kaphat Oscart James Franco?

Miután kihirdették az Oscar-jelölteket, többen találgatásokba kezdtek, hogy James Franco neve, miért nem szerepel a listán. Egyes elméletek szerint, ennek nagyon egyszerű oka van. 

Mint beszámoltunk róla, James Francot a Golden Globe-díja átvétele után szexuális zaklatással vádolták meg. „Mit keres egyáltalán a Golden Globe-on? Ne kérdezzétek, miért hagytam ott a filmipart!” – tette fel a kérdést Ally Sheedy exszínésznő.

Ennek hatására Violet Paley színésznő – szintén a Twitteren – azt írta, James Franco egyszer odaszorította fejét a péniszéhez, valamint hogy egyik ismerősét a hotelszobájába invitálta, mikor az még csak 17 éves volt.

Bár a színész reagált a vádakra, többen elkönyvelték James Francót, mint szexuális zaklató... 

brigitte

„Álszentek és nevetségek!...” – Brigitte Bardot a #metoo kampányról

Brigitte Bardot éles véleményt fogalmazott meg a #metoo kapmányról. A 83 éves francia színésznő képmutatónak nevezte a nőket, akik megvádoltak férfiakat szexuális visszaéléssel. Nem ő az egyetlen.

Magyar idő szerint kedden délután jelentették be a Oscar-jelölteket (Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjét a legjobb idegen nyelvű alkotások között jelölték – éljen!) és nagy meglepetésre vagy épp ellenkezőleg, de sem Franco, sem Golden Globe-díjas filmje, a The Disaster Artist nem szerepel egyik kategóriában sem. 

Többen úgy gondolják, ezt nagyban befolyásolták a Francoról elterjedt hírek, hiszen várható lett volna – főleg a Golden Globe után –, hogy Franco és filmje a jelöltek között szerepel...

Mi nagyon sajnáljuk!