Gyönyörű levélben utasította vissza felesége szexi fotóit egy férfi

Legyetek rosszabbak az ágyban, de inkább élvezzétek a szexet!

Vannak, akik még szex közben is szerepet játszanak, közben azon kattognak, vajon jól áll-e a hajuk, látszik-e a narancsbőrük, mennyire úgy csinálnak mindent, ahogy „kell”. Pedig minél jobbak szeretnének lenni, annál rosszabb lesz a szex.

Erőltetett az egész. Vagy pont olyan, mint egy deszka. Túl lassú. Vagy egyszerűen nincs összhang. Ezernyi dolog van, ami miatt a szex nem működik. Lehet, hogy kevesebb kifelé figyeléssel és kevésbé erőltetett munkával jobban működik a dolog?

600

Szex a párkapcsolatban – puhatoljátok ki, nálatok hol vannak a határok

Idealizálva van a mai világban sok minden. A női test, az életmód, a párkapcsolat, és igen, a szex is. A filmek és a pornó világa mind azt közvetíti, hogy a szex nem egy tanulandó dolog, hanem valami, ami ösztönös, magától megy, és mindig mindenki azonnal élvezi. Pedig a valóság ennél jóval árnyaltabb.

Kattintsatok ide a folytatásért!

A férfiak rágörcsölnek arra, hogy MINDENÁRON és MINDEN ALKALOMMAL orgazmusa legyen életük párjának. A nők félnek, hogy a férfiak önértékelésébe gázolnak, amiért ilyen nyomás mellett képtelenek elélvezni. A végeredmény: sok megjátszott orgazmus, dagadó férfiegó, elégedettlen szexuális élet a nő részéről, ami valahol biztosan visszaüt a párkapcsolatban. A férfi meg nem érti, mi lehet a baj, amikor ő tényleg mindent megtett. És ez csak egy a sok-sok ezer lehetőség közül, amit felvázolhatunk a lepedőre, ha a pár szexuális életéről van szó.

Forrás:
iStock

Túl sokan játszanak szerepeket az ágyban. Ott vannak, akik kétmásodpercenként pózt váltanak. Azok, akik a fél szomszédságot összeüvöltik. Azok is, akik pont úgy akarják, mint a pornóban, mert szerintük az a természetes. Aztán azok, akik alig kapnak levegőt, úgy próbálják behúzni a hasukat. És azok is, akik nyelnek, bár egy pillanatig sem szeretik a sperma ízét.

Lehet, hogy az utóbbi évtizedekben súlyos tabukat döntöttünk meg, a fiatal nők nagy része még mindig a partnere kedvére szeretne tenni inkább. Fontosabb, hogy „jók legyenek az ágyban”, és kevésbé fontos, hogy „jól érezzék magukat szex közben”. Nem véletlen: a szex évszázadok óta a férfiaknak kedvező játéktér volt, amin az emancipáció rövid története nem tud változtatni egyik pillanatról a másikra.

A feladat: lelassulni, elengedni magatokat, nem az akrobatamutatványokra gondolni. Ha kell, szinte a felét csinálni annak, amit eddig. Ami marad? Esély az intimitásra. Esély egy jobb szexre.

600

5 dolog, amit mindig tegyetek meg szex után

Ha annyi pénzünk lehetne, ahányszor már hallottuk, hogy szex után menjünk el pisilni, akkor minden VOUS-lány limóval járna dolgozni, az tuti. De mi az, amit ezenkívül ajánlott még megtenni az aktus után? Több dolog is van a listán, vegyük őket sorra! Katt ide!