divat trend nadrágkosztüm

A nadrágkosztüm tovább hódít – így viseljétek 2018-ban!

Isabelle Huppert francia színésznő valószínűleg a legjobb példa lenne arra, ha valaki rászánná magát, hogy a nadrágkosztüm mellé illusztrációt keressen egy készülő divatszótárhoz.

A nadrágkosztümöt az utóbbi években mintha kicsit mellőztük volna a ruhatárunkból, pedig nagyon izgalmas, nőies, ugyanakkor karakteres darab.  Szerencsére tavaly már egyre többször került elő. 2018-ban érdemes mindenkinek felfedeznie.

Már csak azért is, mert ha szeretnénk – és ki ne szeretne – egy praktikus, jól átgondolt, szinte minden élethelyzetben jól funkcionáló ruhatárat, akkor szükségünk lesz olyan darabokra, amelyeket sokféleképpen viselhetünk. A nadrágkosztüm alkotórészeit akár külön-külön is felvehetjük, amivel máris kivívta a szimpátiánkat. Együtt viselve pedig nem marad el a hatás.

Ha nadrágkosztümöt szeretnénk viselni, a következőkre mindenképp figyeljünk!

Felejtsük el a régi fazonokat és formákat, kivéve, ha ezek 2018-ban is megállják a helyüket. Sajnos a nyolcvanas és kilencvenes évekhez képest sokat változott a kosztümök szabása, hol eltűntek, hol visszajöttek a váltömések, hol szűkebb, hol bővebb lett a nadrágok száma, a tengernyi fazonról ne is beszéljünk. A nadrágkosztüm akkor lesz igazán elegáns, ha modern vagy nagyon klasszikus.

Ha kíváncsiak vagytok a többi tippre is, kattintsatok át a Ridikül oldalára

Objektum doboz