ne használd

Ezek a lányok megmutatják, hogy az önbizalom jelenti az igazi szépséget

Mi a szépség? Mitől szép egy nő? Szépnek látjuk akkor is, ha mindenki más szerint nem az? Egy fotós különleges képeket készített fiatal lányokról olyan helyzetekben, amelyben 100%-osan magabiztosak.

A magabiztosságukkal együtt ragyognak is. Gyönyörűek. Nem ismernek félelmet. Vadak. Büszkék. Makacsak. Hangosak. Izzadnak.

A szépség Kate T. Parker képein teljesen mást jelent, mint amit a médiából zúdítanak ránk a különböző, mesterien megkomponált, steril kampányok. A fotós szerint, ha valaki tele van önbizalommal, az szép is. A káosz pedig egyenesen gyönyörű. Ami hangos, az vagány. A bolondosság pedig nagyszerű. Bebizonyítja, hogy a nőknek nem kell tökéletesnek lenniük, vagy a társadalom által támasztott összes elvárásnak megfelelniük.

A Strong Is The New Pretty kampányhoz 175 fotót készített, amelyek tabudöngetőek, igyekeznek az összes sztereotípiát felszámolni.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
szeles-adrienn-vitiligo

„Vadásztam az olyan történetekre, amikben az anyák egyetlen mellükből is tudták szoptatni a gyermeküket” (18+)

Tizenöt ember van a képernyőmön, feketén-fehéren, ruha nélkül. Arcukon nyugalom van, és béke, pedig csak egy tábla takarja őket, rajtuk pedig egy szó van, mindenkié más. Üzennek nekem, nekünk, nektek. Remélik, hogy az üzenet eljut mindenkihez.

Korábbi cikkünket ide kattintva olvashatjátok.