Egyéb kategória

Kihagyhatatlan téli stílustipp Katalin hercegnétől, amit jobb, ha még ma megtanultok!

A testszínű – nude – cipő olyan stílustrükk, amely Katalin hercegné segítségével terjedt el. A másikat viszont most, a kabátos időszakban érdemes eltanulni tőle.

vous - 2018.01.29.
Kihagyhatatlan téli stílustipp Katalin hercegnétől, amit jobb, ha még ma megtanultok!

Mióta Kate Middletonból Katalin hercegné lett, egyértelműen ő az egyik vezető stílusikon Európában. Rajongunk érte annak ellenére, hogy a ruhatára klasszikus, sok esetben konzervatív, nagyon elegáns, ami ránk, magyar nőkre nem igazán jellemző. A hercegnétől megtanulhattuk az elmúlt években, hogy a nude, azaz testszínű cipő a női ruhatár egyik legjobban kihasználható alapdarabja lehet, ha megfelelően választunk.

A másik, amit most eltanulhatunk tőle, hogy milyen hosszú legyen a kabátunkhoz képest az alatta viselt szoknya vagy ruha. Manapság sok divatblogger posztol kabátos-szoknyás képeket, amelyek alapján nem igazán lehetne meghatározni a szabályt.

Objektum doboz

Ők azonban csak a trendeket és a divatot veszik alapul. Katalin hercegné megjelenésén viszont stílustanácsadók és személyi stylistok dolgoznak (ha nem több, akkor legalább egy biztosan). A divat és a stílus között nagy különbség van, ezért más egy stílustanácsadó munkája, mint azé a stylisté, aki a divatlapoknál dolgozik.

Objektum doboz

Katalin hercegné képeit nézegetve évek múlva is azt gondoljuk majd, milyen stílusos. Őt követve a mi megjelenésünk is biztosan stílusos lesz. Hogy mi az a szabály, amit mindenképp érdemes ellesnetek tőle a szoknya és a kabát kombóját illetően? A Ridikül oldalán megtudhatjátok! 

Ajánlott cikkek