Egyéb kategória

Romantikus búvóhelyek Magyarországon egy kis extrával

Amikor romantikus búvóhelyet vadászunk, ahol néhány napra elvonulhatunk a világ elől a párunkkal, valószínűleg vannak olyan szempontok, aminek eleget kell tegyen a szálláshelyünk. Például: ne zavarjanak egyáltalán. Vagy legyen lehetőség közös masszázsra. Vagy legyen romantikus bekészítés a szobában. Vagy legyen kád a szoba közepén. Az utóbbira gyűjtöttünk gyönyörű szálláshelyeket Magyarországon.

vous - 2018.02.03.
Romantikus búvóhelyek Magyarországon egy kis extrával

1. Natura Hill

A fenntarthatóságra való törekvés volt a Zebegényben található szálláshely egyik fontos célja. Már az épület kialakításánál fontos szempont volt az energiahatékonyság, a természetes anyagok használata. Odafigyelnek arra, hogy a tisztítószereik a lehető legtermészetesebbek legyenek, hogy ne pazarolják a vizet, hogy a felszolgált finomságokat a környéken termelt és tenyésztett alapanyagokból készítsék el, és még sorolhatnánk. Ami miatt bekerültek ebbe a válogatásba, az a Fahéj névre hallgató nászutas szobájuk, amelyben egy kád is áll.

Objektum doboz

utazas-kirandulas-auto

Nyaralás 2.0 – A zöld utazáshoz rátok is szükség van, nem csak az öko-bio hotelekre!

Ha engem kérdeztek, én ma már biztosan nem indulnék úgy útnak, hogy ne tájékozódnék arról, a szálláshelyem mennyire zöld, tudatos, fenntartható. De ahhoz, hogy felelősségteljesen és fenntartható módon utazzunk, ránk ugyanúgy szükség van, mint a hotelekre. A döntéseink lehetnek halványzöldek, zöldek és nagyon zöldek, a lényeg, hogy elkezdjük valahol. A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

2. Káli Art Inn

Köveskál az utóbbi tíz évben az egyik kedvenc helye lett a nagyvárosból néhány napra, vagy akár néhány hétre szabadulni vágyó budapestieknek. A szállóban több olyan szobát is találni, ahol az ággyal egy légtérben, maximum egy vékony függönnyel elválasztva áll a kád.

Objektum doboz

3. Lánchíd 19 Design Hotel

Ha nem szeretnétek kimozdulni Budapestről, akkor is van lehetőségetek arra, hogy kádas szobát válasszatok. Nagy kedvencünk a Lanchíd 19 Design Hotel Panoráma lakosztálya. A budai várra néző panorámát akár a szobában található kádból is élvezhetjük. Egészen elképesztő élmény lehet!

Objektum doboz

+1 Faluhely Major

A Mátranovákon található szálláshely sajnos csak áprilisban kezdi meg idei működését, de annyi baj legyen! Négy szobájuk van, a négy évszakról nevezték el őket. Kedvencünk az Ősz szoba, ahol egy akrilkádban gyógynövényes fürdőket, aromafürdőket kínálnak a vendégeknek.

Objektum doboz

glamping

Ébredjetek madárcsicsergésre a legmenőbb magyarországi glampingekben

„Nem lettem a kempingezés szerelmese, de a következő szálláshelyeket látva, azért 'nagy duzzogva' rá tudnám venni magam. Már csak azért is, mert ez már kicsit több, mint kemping. Ez GLAMPING!” – írta korábbi cikkében vezető munkatársunk, Eszter. Ide kattintva olvashatjátok a folytatást!

Ajánlott cikkek