Egyéb kategória

Csak bennfentesek tudták eddig: fényderült Meghan Markle összes titkára!

Harry herceg menyasszonya, a tavaszi esküvői szezon legnagyobb sztárja igazán izgalmas személyiség. Most olyan érdekességeket gyűjtöttünk össze róla, amelyekről eddig csak kevesen hallottak. 

vous - 2018.02.07.
Csak bennfentesek tudták eddig: fényderült Meghan Markle összes titkára!

Azt tudtuk például, hogy nem olvas újságot? Nem azért, mert tájékozatlan akar maradni, hanem azért, hogy ne szálljon el a sztárságtól. A hozzá közel álló emberek segítenek neki a földön maradni, minden másról úgy nyilatkozott, hogy „zaj”.

Meghan Markle

Nem játszhat Monopolyval – 9 dolog, amit Meghan Markle hercegnéként már nem tehet meg

Harry herceg és Meghan esküvőjét 2018. május 19-én tartják majd a Windsori kastély Szent György kápolnájában. Ezután Meghan Markle bizonyos dolgokat már nem tehet meg, teljesen hétköznapinak tűnő tetteket sem. Mutatjuk!

Ebből a zajból van is most körülötte elég, hiszen a színésznőként szerzett hírnév után most a nyilvánosság árnyoldalát is megtapasztalja.

Nagyon sok minden miatt támadják: mert három évvel idősebb Harrynél, mert amerikai, mert színésznő, mert félvér, mert elvált, és még sorolhatnánk.

A Meghan igazából a középső neve, az első a Rachel. Igen ám, de a Briliáns elmék sorozatban, amely miatt színésznőként világszerte megismerték, karakterének is ez a neve. Becenevét, ami a Flower, azaz Virág, édesanyjától kapta gyerekkorában, kedvenc virága a pünkösdi rózsa. Kíváncsian várjuk, lesz-e belőle a templomban.

A Chicago melletti Northwestern Egyetemen végzett kommunikáció szakon, majd hátizsákos túrákat tett Európában, és csak utána próbált szerencsét Los Angelesben. Úgy nyilatkozott, hogy fehér szerepekre nem volt „eléggé fehér”, afroamerikai szerepeket meg azért nem kapott, mert nem volt „elég fekete”, így nehezen indult a karrierje.

meghan markle

Nem semmi! Ez a gyönyörű színésznő lehet Meghan Markle koszorúslánya 

Egyre több információ szivárog ki Harry heceg és Meghan Markel májusi esküvőjéről. Meghan koszorúslánya állítólag egy gyönyörű színésznő lesz.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek