Egyéb kategória

Kit Harington Horvátországban forgat – ez várható a Trónok harca 8. évadában

Rossz hír a rajongóknak, hogy a Trónok harca 8. évada csupán 2019 áprilisában kerül képernyőre. Amit pedig biztosan tudni lehet, hogy ez lesz az utolsó évad, aminek részei – mind a 6 –  80 percesek vagy annál is hosszabbak lesznek (ez azért nem olyan rossz hír). Na, meg az sem, hogy megjelent pár fotó a horvátországi forgatásról, amin Kit Harington szerepel – mondjuk, ez miért érdekes!

vous - 2018.02.08.
Kit Harington Horvátországban forgat – ez várható a Trónok harca 8. évadában

A horvá 24sata weboldala osztott meg fotókat a Trónok harca 8. évadának forgatásáról. Egészen pontosan Kit Haringtont kapták le Horvátországban, miközben rejtélyes karakterekkel forgatott (majd lazult egy kávé és cigi társasában). Kérdés: mit keres Horvátországban?

Forrás:
www.24sata.hr

Forrás:
www.24sata.hr

Dubrovnikban (és Splitben és Sibenikben) többek között a királyvári jeleneteket forgatják, és azokat amik délen játszódnak, így szinte már biztos, hogy Havas Jon visszatér a fővárosba.

Ha még emlékeztek, a 7. évad fináléjában, Havas, Daenerys és a csapat többi tagja Királyvárban találkozott Cersei-el és Jamie-vel hogy összefogjanak a Mások ellen. A „konferencia” után ő és Khaleesi észak felé hajóztak…

Forrás:
www.24sata.hr

Mindeközben Emilia Clarke Izlandon forgat, ahol még néhány napja Kit Harington is. Egyes információk szerint hamarosan Emilia is csatlakozik a stábhoz Horvátországban.

Objektum doboz

A nők végre nem szextárgyak – Most akkor a Trónok harca csajai feminista idolok?

Még több Trónok harca

Ajánlott cikkek