madonna

Már ilyen nagyok Madonna ikerlányai – gyönyörű fotók a ritkán látott Stelláról és Estherről

Talán még emlékeztek, hiszen alig egy éve történt, hogy Madonna 16 éves fia, Rocco úgy döntött, hogy apjával, Guy Richie-vel szeretne tovább élni. Állítólag Rocco megunta édesanyja szigorát és inkább apjához költözött. Azóta sajnos nem tudni, hogy rendeződött-e a viszony, mindenesetre Madonna adoptál ikerlányai láthatóan nagyon jól érzik magukat a pop-királynőjénél. 

Madonna 2017 februárjában egy fotóval jelentette be: a hír igaz, két kislánnyal bővült a családja. A immár 5 éves ikerlányokat, Stellát és Esthert egy kelet-afrikai országból, Malawiből fogadta örökbe, és láthatóan a gyerekek nagyon jól érzik magukat új otthonukban, ahol már egy éve élnek. 

A lányok édesanyja születésükkor meghalt, biológiai édesapjuk pedig képtelen lenne gondoskodni róluk. A lányokról Madonna mostanában több képet is posztolt, amin látszik, hogy mennyire boldogok és kiegyensúlyozottak. 

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Madonnának Esther és Stella mellett két örökbe fogadott gyermeke van, a 12 éves David Banda és a szintén 12 esztendős Mercy James, valamint két biológiai gyermeke, a 17 éves Rocco, és a 21 éves Lourdes.

Objektum doboz

madonna-fia-rocco-csalad-sztar

Áll a bál Madonnáéknál – Tényleg rossz anya a popsztár?

Madonnáéknál december óta hatalmas családi balhé van: a pop királynőjének 15 éves fia, Rocco úgy döntött, hogy apjával, Guy Richie-vel szeretne élni Londonban. Madonna tombol dühében, és kérte a manhattani hatóságokat, hogy tartóztassák le exférjét, amiért az – az eredeti megállapodással ellentétben – nem gondoskodott arról, hogy a fiú a láthatást követően visszatérjen hozzá New Yorkba.

Vajon miért menekül az anyjától Rocco, és kinek van igaza?