Egyéb kategória

Lehet, hogy ti is azt kaptátok Valentin-napra, amit Blake Lively Ryan Reynoldstól

Szerintünk a ti hírfolyamotokat is ellepték a valentin-napi posztok: ki megmutatta, mit kapott a szerelmétől, ki pedig radikálisan tüntetett az ünnep ellen (mert szingli, vagy ő az év minden napján valentin-napi kegyben tartja kedvesét – hát persze). Tisztelet a kivételnek és a csendben ünneplőknek. Na de, most nem is ez a lényeg, hanem az egyik kedvenc hollywoodi álompárunk, Blake Lively és Ryan Reynolds! 

vous - 2018.02.15.
Lehet, hogy ti is azt kaptátok Valentin-napra, amit Blake Lively Ryan Reynoldstól

Eddig is sejtettük, hogy Ryan Reynolds valamiféle álompasi lehet, de ez most már száz százalék! A 41 éves színész Valentin-nap alkalmából egy szívalakú tortát sütött feleségének Blake Livelynak. 

Sütöttem egy tortát a feleségemnek!

Objektum doboz

– írta a képhez Ryan, majd hozzátette a cukormáz ragasztó! Reméljük, csak viccel, ahogy általában szokott. Mindenesetre mi nagyon örülnék, ha a kedvesünk egy ilyen tortával várna Valentin-napon, szerintünk pontosan ennyi figyelmesség kell ezen az ünnepen! (Feltéve, ha tényleg nem ragasztóból van a cukormáz!)

ryan-reynolds-blake-lively

Nem lehet nem imádni: egy kisvideó, amelyben Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmet vall egymásnak

Talán Blake Lively és Ryan Reynolds az a hollywoodi sztárpár, akit kivétel nélkül mindenki kedvel. Ez a két gyönyörű ember külön-külön is a legszimpatikusabb színészek egyike, de mióta összatartoznak, ez csak hatványozódott. Mutatunk az imádni való párosról egy romantikus összeállítást.

Az hogy Blake mivel kedveskedett férjének, egyelőre nem derült ki. A gyönyörű színésznő pusztán pár képet osztott meg a New York-i divathétről, ahol természetesen fantasztikusan nézett ki!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek